Cinci chestii cool – Robotul artist, măsuța plutitoare, limuzina cu două roți

Hai să-ți mai colorăm puțin viața cu niște născociri de mai mare dragul! De exemplu, avem un artist Frankenstein robotizat, creația unui rus ingenios, care din piese vechi și noi a construit un droid specializat în picturi abstracte. A muncit ceva la codul acestuia și întrebarea este, oare cine va culege roadele succesului dacă roboțelul va deveni celebru?

Pentru succes garantat la femei cu stil, ai putea lua în calcul să-ți mobilezi casa cu măsuța magnetică, care levitează. Bine, măsuța este un diminutiv pentru că are o greutate de câteva sute de kilograme, și este la fel de grea și pentru portofelul tău. Cafeaua are alt gust dacă stă pe o masă ce levitează, iar dacă ai obiceiul să te lovești de colțul mesei, ai scăpat de această problemă. Ce-or fi la tine 30.000 de dolari? Exact! Mai păstrează, atunci, niște părăluțe și pentru o adevărat limuzină pe două roți, o bicicletă unde totul este la superlativ. Va trebui să te grăbești însă dacă vrei să pui mâna pe ea. Ediție limitată, doar 15 bucăți construite.

Ultimul gadget e pentru pescari, amatori sau profesioniști, toți trebuie să stea jos, cuminți, să aștepte peștele. Rucsacul cu scăunel încorporat este probabil următorul pe lista de cumpărături. E bun și pentru stat la coadă la casă, la supermarket. Nu spun la care din ele, știți voi mai bine :)

Mai jos găsiți link-urile către toate chestiile cool din această ediție. Să aveți o zi frumoasă!

Robotul cu suflet de artist

Măsuța care levitează

Orologiul care respiră

Limuzina pe două roți

Rucsacul cu scăunel pliant