VIDEO – 5 CC – Drona cu Kalașnikov AK 47 la bord

cinci chestii cool

Știu că îți plac chestiile cool, de aceea te invit să vezi o nebunie de dronă cu Kalaşnikov-ul AK 47, o bicicleta cu roți din pantofi dar și un autocar numai pentru milionari. Sigur toate acestea dar și altele te vor face să te miri și mai ales să zâmbești. 

Compania Kalaşnikov, prima pe listă, tocmai şi-a anunţat prototipul unei maşinării zburătoare, care aduce bine de tot cu o dronă, dar care umblă vorba că nu va fi destinată uzului civil. În imaginile publicate de tovarăşii savanţi militari se vede că aparatul de zbor dă semne de stabilitate şi de manevrabilitate peste media suratelor sale. Are opt rotoare propulsate electric, vreo două joystick-uri şi un computer care să coordoneze viteza şi înclinaţia tuturor elicelor. Naiba ştie ce o putea face când i-or mai instala şi vreo două mitraliere la bord!

Să trecem la o bicicletă care, în loc de roţi, are doisprezece pantofi de sport, aşezaţi pe spiţe şi care, aparent, furnizează o translaţie destul de lină pentru omul călare în şa. Bicicleta cu roţi din pantofi se numeşte Shoe Bike. Wow, cine s-ar fi gândit? Este copilul de suflet şi probabil de marketing a două branduri sută la sută respectabile, adică Adidas şi Continental.

Milionarii excentrici sunt din ce în ce mai dispuşi să arunce cu banii pe tot felul de nebunii. Cum ar fi un autocar de cinci stele cu care să îşi plimbe tot luxul doar pentru că pot. Adevărul e că numai săracii sunt nevoiţi să plece la drum fără să aibă după ei un bar cu de toate, adică un dormitor cu pat matrimonial, duş cu masaj, televizor 4K sau mai ştiu de care şi atenție…și cu un Porsche pe post de bagaj de cală. De ce să dea banii pe o cameră de hotel, nu?