Ce ceasuri poartă celebritățile

Vedetele naționale, dar mai ales cele internațioanle, reprezintă o sursă foarte bună de inspirație. Ți-am mai povestit de trucul legat de adoptarea unor ținute sau chiar a unui stil vestimentar plecând de la un star pe care îl admiri. Alegi unul cu statură și stil apropiat de al tău, analizezi ținutele și încerci să te inspiri. Este mult mai ușor să-ți definești așa propriul tău stil, în cazul în care ești în pană de idei. Și cum am tras de multe ori cu ochiul la ce și cum poartă, de data aceasta m-am gândit să vă arăt ce ceasuri preferă unii dintre cei mai cunoscuți bărbați din lume. Unde mai pui că, majoritatea modelelor sunt la prețuri accesibile.

Și dacă tot suntem la capitolul orologii, știai că abia în 1577 a fost inventată limba care arată minutele? Pentru asta trebuie să-i mulțumim lui Jost Burgi. Două sute de ani mai târziu Levi Hutchins inventează primul ceas cu alarmă. Singurul defect al ceasului era acela că suna doar la ora patru dimineața.

Evident, pe lista accesoriilor pe care le poartă se numără și ediții limitate de sute de mii de dolari, dar vedetele nu  se sfiesc să poarte ceva dacă le place, indiferent de preț. Iată lista:

BRAD PITT: PANERAI LUMINOR GMT

caesuri

Modelul Luminor este unul dintre cele mai puțin cunoscute fabricat de Parai și rămâne o enigmă la fel ca decizia lui Brad de a purta un astfel de model. Totuși, este un model destul de interesant, iar la fel ca și actoul, ceasul degajă o aură de mister. Prețul ceasului este de 4.900 de dolari.

JAY-Z: AUDEMARS PIGUET ROYAL OAK

Când nu poartă un Rolex Perpetual Calendar, un Hublot ori un Richard Mille, Jay-z clar poartă un Audemars Piguet. Ceasul este unul cu model robust, curea din piele și clar nu trece ușor neobservat. Ca și Jay-z. Modelul pe care-l poartă costă 21.000 de dolari. Un preț foarte mic în comparație cu modelul Hublot Big Bang de cinci milioane de dolari, bătut în pietre prețioase pe care l-a primit de la soția lui Beyonce la împlinirea vârstei de 34 de ani.

GEORGE CLOONEY: OMEGA SPEEDMASTER PROFESSIONAL

Actorul american preferă un ceas clasic, cu influențe sport. Cadranul negru, alături de inelul din jur în aceeași nunață îi oferă un plus de eleganță și rafinament. Prețul lui este de 3.500 de dolari

IDRIS ELBA: ROLEX DAY-DATE

Actorul de cloare poartă cel mai frumos model de la Rolex. Un clasic auriu extrem de versatil. Despre viitorul agen 007 se poate spune cu ușurință că are foarte mult bun gust, având de cele mai multe ori apariții pe covorul roșu foarte interesante. Acest model de Rolex are un preț pe măsură 10.500 de dolari.

DAVID BECKHAM: TUDOR HERITAGE BLACK BAY

ceasuri

Așa cum te-ai așteptat, David poartă un model clasic, dar în același timp foarte sofisticat. La fel ca și el, ceasul este foarte arătos și plin de personalitate. Despre Beckham se știe că deține o colecție impresionantă de ceasuri, iar Tudor Heritage Black Bay este unul dintre ele. Prețul acestui model este de 3.000 de dolari.

Ție care model îți place cel mai mult și de ce?