Ce urmăresc eu de Black Friday 2021 – Whislist-ul meu

Să fiu sincer, nu am nevoie de nimic, dar stau cu ochii pe câteva gadget-uri în speranța că o scădere substanțială a prețului mă va convinge să scot cardul și să iau decizia de cumpărare. Laptop-ul vechi de doi ani merge ca uns, mai ales acum cu Windows 11 și drivere noi. Telefonul abia l-am schimbat cu unul care mă încântă mai mult decât mă așteptam, un Z Fold 2, smartwatch am, frigider și aspirator de asemenea. Televizor nu îmi iau pentru că știu că nu găsesc nimic la o diagonală de 3.2 metri atât cât afișează proiectorul din sufragerie. Da, e doar FullHD, dar mi-am promis că investițiile serioase pe această parte le voi face la casă nouă.

 1. Robot de curățenie – Am mult parchet prin casă, nu mă deranjează să curăț sacul și vreau un roboțel care să nu îmi lase apă pe covor și să nu rămână agățat prin lucrurile pe care le las prin casă. Suprafața e mică, maxim 40 metri pătrați de curățat.

 1. Accesorii de Smart Home – Proiectul continuă, am trecut la automatizarea jaluzelelor, a draperiilor și chiar a sistemului de încălzire și răcire. Caut valve electronice pentru calorifere, senzori de temperatură și umiditate preciși și chiar un hub care să le integreze pe toate, să pornească caloriferele când e prea frig și umidificatoarele odată cu ele sau când e prea uscat aerul. Pentru purificatoare de aer am renunțat la idee, consumă atât de puțin că merg non-stop de câteva luni.

 1. Căști Sennheiser Momentum True Wireless 3 – Le am pe listă de mai bine de un an însă știu că am călătorit prea puțin ca să îmi fie cu adevărat utile. Poate la anul o să fie mai bine.

 1. Căști Bose 700 Albe – Îmi plac de când am pus prima dată mâna pe ele și știu că sunt sensibile la murdărie, însă nu vor fi pentru mine ci un cadou frumos de sărbători.

 1. Apropo, cadouri de sărbători – Baterii externe, cabluri, mici gadget-uri pe care ar trebui să le cumperi doar dacă știi că persoana aceea are nevoie de ele. Recomand să te documentezi bine ce își dorește respectivul, respectiva.

 1. Vacanțe la munte sau în alte țări – Mici CityBreak-uri pe care să le fac și la mijlocul lunii iulie, doar să găsesc ceva zboruri și cazări accesibile. Fii atent la acest capitol și citește bine termenii și condițiile, dacă e prea bună oferta cu siguranță nu e ofertă.

 1. Revenind acasă, unde deși spațiul este extrem de limitat încerc introducerea unei mașini de spălat vase. Unde nu știu, dar m-am săturat să spăl vase și cred că nu sunt singurul. Mă uit la variante mai înguste și mai puțin adânci pe care să le pot racorda și integra singur în cei 2 metri liniari de blat, alături de aragaz și dulapuri. Nu pun poze decât după ce reușesc, sunt sigur că voi avea nevoie de două încercări.

 1. Mi-a rămas în minte o comodă de televizor, dintr-o scândură groasă și veche de stejar și două picioare din oțel. O să încerc să o recreez și sunt sigur că și magazinele de bricolaj vor avea reduceri. Asta dacă nu găsesc ceva util pe aici.

 1. Standuri boxe surround. Cele pe care le am eu se numesc stative și rolul lor este să țină luminile de studio. Vreau ceva elegant, subțire, aproape invizibil care să îmi permită și reglarea în înălțime.

 

 1. Știu că nu există oferta perfectă, iar dacă ai găsit în altă parte produsele menționate mai ieftin, lasă-mi link-ul într-un comentariu.

  *Toate link-urile din articol sunt cu afiliere. Tu câștigi o recomandare, noi un comision – win-win. Îți mulțumim!