Black Friday ”Internațional” – Care-i țeapa? – Cavaleria.ro

Suntem în 2021, hai să acceptăm realitatea că Black Friday nu este și nu va mai fi niciodată ce a fost! Adică o sărbătoare a cheltuielilor, o zi pe an, în care portofelul tău are o valoare mai mare decât ai anticipat. Orice are la interior o componentă electronică, un cip, va fi anul acesta și posibil și următorul, în stoc limitat sau la un preț derizoriu. Chiar și așa, am găsit o serie de gadget-uri și accesorii pe care le vânam de mai multă vreme, în străinătate. Deci, care e treaba cu Black Friday 2021 la străini?

Facem o trecere în revistă a câtorva site-uri pe care le urmăresc de ceva vreme, din Europa și din Statele Unite, deși știu că o mare parte din produsele pe care le caut vor ajunge mai scumpe dacă luăm în calcul livrarea, taxele, vama și alte cheltuieli auxiliare. Cel puțin cele din SUA. Din Europa, Amazon.de este cea mai simplă soluție de a cumpăra produse mai accesibile și chiar pe care nu le găsești la noi, cu livrare în maximum o săptămână și costuri de transport de vreo 30-40 de lei. Dacă mă uit în contul personal de pe magazinele online din România, nu aș fi surprins să observ că în ultima vreme am făcut mai puține comenzi de aici decât din afara țării. Selecția de produse este diferită, și de multe ori ajung mai ieftin, cu tot cu transport, dacă le iau din afară.

Desigur, Black Friday nu mai este ce a fost nici la ei, dar măcar fac o mică economie. Îți las în descrierea clipului și wishlist-ul meu, al lui George, și un link către singurele produse cu adevărat utile pe care ți le recomand în acest an, cărțile!