Ce trebuie să știi înainte să înceapă Untold 2021

Mai sunt câteva zile și cel mai așteptat festival de muzică al anului este pe cale să înceapă. Știm că distracția este în prim-plan, dar sunt câteva lucruri importante pe care trebuie să le știți înainte să ajungeți la festival.

 

 

În primul rând, organizatorii festivalului Untold își propun anul acesta ca accesul în zona de festival să fie făcut doar pe baza Certificatului Digital EU Covid-19 sau printr-un test antigen. Astfel, Untold va fi unul dintre cele mai sigure evenimente din România. Certificatul Digital European Covid-19 trebuie să conțină fie dovada vaccinării, fie să ateste că persoana a fost infectată și se află în perioadă cuprinsă între a 15-a și a 180-a zi după ce a fost confirmat cu acest virus. Alternativ, ai nevoie de dovada unui rezultat negativ al unui test RT-PCR din ultimele 72 de ore. Astfel, vei putea scăpa de stresul că te poți infecta și vei putea profita la maximum de timpul petrecut la oricare dintre scenele din cadrul festivalului.

 

 

O altă problemă pe care au rezolvat-o organizatorii este cea cu locurile în care se pot caza oamenii care vor participa la Untold. Pe scurt, poți intra pe site-ul festivalului, iar acolo ai mai multe opțiuni din care poți alege pentru a te caza. Poți sta într-o cameră de 2, 3 sau 4 persoane, iar prețurile diferă în funcție de locul în care vrei să stai. Pe lângă aceste cămine, fanii festivalului au locuri disponibile și în hotelurile din Cluj Napoca și aici, bineînțeles că prețurile diferă în funcție de camera în care vrei să stai. Este o variantă foarte bună, care îți va simplifica găsirea unei cazări.

 

 

După ce ai rezolvat toate aceste lucruri și ajungi la festival, te poți bucura de cei peste 200 de artiști, printre care se numără și Tyga, Afrojack, David Guetta, Lost Frequencies și Steve Aoki. Aceștia vor fi pe scena principală împreună cu Subcarpați.
Vă urăm distracție plăcută și nu uitați să purtați mască pentru a vă proteja pe voi și pe cei din jurul vostru!