Ce să faci în weekend

Încă un weekend de decembrie ne așteaptă în față și am un feeling că va fi cel în care toată lumea va da năvală în mall-uri și magazine pentru cumpărături. Iată un motiv numai bun să mergi la Târgul de Crăciun, dacă nu ai fost deja. Dar dacă ești ca mine și nu îți place frigul, ți-am pregătit o listă cu câteva activități indoor.

Ce să faci în weekend

Primul lucru la care mi-a zburat mintea a fost Therme. Căldură, piscine cu apă caldă și atmosferă tropicală. Unde mai pui că, zilele trecute am fost plecat din țară și în aeroport m-am întâlnit cu oameni care se întorceau din Dubai, Thailanda și alte țări mult, mult mai calde. Și cum în minte mi-a venit imediat un dor de vară și de căldură, am zis că trebuie neapărat să încerc și eu sentimentul. De aceea sâmbătă, când afară o să ningă, eu am în plan să-mi petrec ziua pe un șezlong la căldură. În plus, în weekend la Therme se desfășoară programul Therme Essentials, care reunește toate surprizele din timpul săptămânii. Adică ceaiuri japoneze, sesiuni de AquaGym, AquaFun, cocktail-uri tot soiul de activități care să te ducă cu gândul la vară. Așa că, fără alte introduceri, ziua de sâmbătă este pentru relaxare și bălăceală. Tarifele, dar și despre serviciile Therme poți citi aici mai multe.

Ziua de dumincă aș dedica-o vernisajelor și pieselor de teatru. Ai la dispoziție o mulțime de opțiuni. Poți merge fie să vezi o comedie, o dramă sau una cu iz polițist. Poți de asemenea să mergi la Muzeul Național de Artă al României la o expoziție de artă grafică. Intitulată Cobra et Cie este de fapt o expoziție colectivă și adună artiști bine-cunoscuți din Copenhaga, Bruxelles și Amsterdam, de unde și acronimul de Cobra. Operele artiștilor belgieni expolorează impulsul artistic originar inspirat din arta copiilor, valoarea simbolică a relației dintre cuvânt scris – scriitură – imagine, renunțând adesea la veleitățile de autor unic în favoarea unei opere realizate în colaborare. Intrarea la expoziție este liberă.

Ce să faci în weekend

Și stai așa că mai am o propunere pentru tine. Un loc deschis de curând, foarte cool unde găsești o mulțime de preparate sănătoase și ușoare, numai bune să-ți pregătești stomacul de multitudinea de bucate tradiționale. Este vorba despre Cismigiu – Bistro la Etaj, un restaurant destul de mare ce oferă o vedere panoramică de jur imprejurul Bucurestiului vechi. Meniul oferă o listă scrută cu preparate, dar toate sunt foarte gustoase. Îți recomand să le faci o vizită, mai ales dacă te-ai plictisit de locurile în care ieși de obicei și vrei o schimbare.

Cismigiu – Bistro la Etaj, restaurant la ultimul nivel al Hotelului Cismigiu