Ai grijă ce comanzi de pe internet! – Actualități – Cavaleria.ro

Ai grijă ce comanzi de pe internet! - Actualități - Cavaleria.ro

Salutare! De săptămâna trecută și până acum s-au întâmplat multe. Cazul domnului de 84 de ani din Germania care avea un tanc în subsol în sfârșit a fost închis. Sentința o aflați în clipul video. Ce vă pot spune acum însă, este că nenea ăsta a folosit tancul pe post de plug într-o iarnă. Voi? Tot cu lopata? Tot cu lopata? 

La noi în țară, la alegerile PNL din Vrancea, liderul deputaților a declarat că vrea să se trateze la colega lui medic pentru că are o durere în gât. Asta așa, din curtoazie și dintr-o încercare de a-și laudă colega, pentru ca dânsa, este medic, însă ce nu știa deputatul care voia să se trateze este că ea este medic, însă ginecolog.

Un constructor supărat din Germania care avea un client cu 5 milioane de euro datorie, a decis singur că o să își facă dreptate. A închiriat un excavator și s-a dus către proprietățile datornicului. Continuarea în clipul video de mai jos!

Un cioban a sunat la serviciul unic de urgență 112 că a fost atacat și mușcat de urs. Autoritățile s-au mobilizat rapid și l-au găsit pe bietul om. Într-adevăr era victimă, însă nu victima unui urs, ci victima alcoolului. Pe om îl atacase mai mult “Ursusu” decât ursu..

Iar tot din categoria “betivii fac lucruri trăsnite” îl avem și pe băiatul din Marea Britanie care sub influența alcoolului și-a comandat o papușa în mărime naturală. Părea o idee amuzantă, însă nu și a doua zi când s-a trezit cu papușa acasă.

La final am mai prezentat 3 articole amuzante pe scurt, dar astea le puteți vedea exclusiv în clipul de mai jos. Vizionare plăcută!