Ce să faci în weekend

A venit din nou timpul celei mai așteptate zile din săptămână, vineri. Și pentru că primul gând pe care îl am dimineața este legat de activitățile de weekend, m-am gândit să vi-l împărtășesc și vouă. 

Astăzi, 23 noiembrie, începe la Romexpo Goodwine, cel mai important târg de vinuri din România. Evenimentul se adresează atât iubitorilor de vinuri cât și profesioniștilor. În cele trei zile ale evenimentului poți întâlni peste o sută de producatori și importatori de vinuri, autohtoni cât și străini dar și peste o mie de vinuri diferite la degustare. Prețul unui bilet standard, care include acces la târg și degustarea gratuită a tuturor vinurilor expuse, este de 50 de lei pe zi. Dacă vrei să ai parte de tratament VIP, plătești 100 de lei pe zi și include acces nelimitat la secțiunea VIP a târgului, unde vei găsi o selecție impresionantă de vinuri, spumante, cognac și fine spirits, toate din categoria super premium, evident.

Deși mai avem mai bine de o lună de zile până la Crăciun, pentru acest weekend îți recomand un film. The Grinch, cel de-al optulea film de animație produs de Illumination și Universal Pictures, este o animație extrem de simpatică ce-l are în rolul principal pe personajul meu preferat. Nu e de mirare că al meu coleg pe nume Codrin îmi spune Mr. Clich. Asta pentru că știe cât de mult îmi place personajul. În fine. Mi-e greu să cred că n-ai auzit de celebrul personaj, poate singurul din lumea asta care urăște Crăciunul. Monstrulețul verde și mereu iritat este adus la viață prin vocea lui Benedict Cumberbatch. La prima vedere, pare o asociere nu chiar fericită. Însă, cel puțin din trailer, pare că se descurcă de minune. Fie că n-au auzit niciodată de Grinch, ori că știi deja la ce să te aștepți, eu oricum am în plan să nu-ți stric supriza. Mergi să vezi filmul ăsta amuzant care este ca un pansament pe suflet după o zi de muncă. Filmul rulează de vineri, 23 noiembrie, în toate cinematografele din România.