Cavaleria face șase ani!

Cavaleria este despre tine. Aici a explicat bine George ce înseamnă această platformă. Articolul rămâne la fel de relevant șase ani mai târziu și e în continuare motto-ul care ne ghidează editorial.

Avem peste 1888 de clipuri urcate pe Youtube și am vorbit în ele despre diverse subiecte. Știri importante care-ți vor schimba viața, ne-am și distrat copios, am căutat adrenalină prin toate căile posibile și am discutat și subiecte serioase atunci când ni s-a făcut nedreptate.

Cei 6 ani de Cavaleria se traduc prin 3360 de articole publicate pe site, 1888 de clipuri pe youtube care însumează peste 84 de milioane de vizualizări, adică 8,6 milioane de ore consumate. Avem 120.000 de prieteni pe Facebook și alți 100.000 pe Instagram. 

Și nu ne oprim aici. Anul acesta cred că a fost cel mai greu dintre toate. Pandemia ne-a schimbat și cred eu că-n bine. Am învățat să transformăm orice spațiu în studio și să generăm conținut de oriunde am fi. Avem și-un sediu nou care ne încarcă de idei.

Vă mulțumim tuturor pentru susținere și pentru faptul că sunteți alături de noi și când abordăm subiecte care vă plac și facem filmări deosebite, dar și atunci când mai greșim. 

Nu în ultimul rând, ca să sărbătorim, de astăzi site-ul Cavaleria se prezintă în haine noi. Sperăm să vă placă schimbările și, dacă preferați Dark Mode, aveți în dreapta sus un buton dedicat pentru asta. Vă mulțumim încă o dată pentru tot și sperăm să fiți alături de noi și când vom sărbători 10, 20, 30 de ani:)