Cavaleria Black Friday 2021 | Produse de îngrijire personală

De produsele pentru îngrijire personală ai nevoie mai tot timpul, așa că asta este, cred eu, cea mai bună perioadă în care să îți schimbi poate mașina de tuns sau periuța de dinți. Sau, odată cu vârsta, apare necesitatea unui trimmer. Ați înțeles ideea, vă las mai jos o listă cu produsele pe care eu le-am găsit atractive.

 

Aparat de ras Braun Series 5 50-M1000

Aparat electric de ras cu trei lame flexibile, se curăță ușor fără a fi nevoit să îndepărtezi capul aparatului de ras. Autonomia este de 50 de minute iar în cazul în care ai uitat să îl încarci, în doar 5 minute îl poți încărca rapid pentru un bărbierit complet. Compatibil cu sistemul EasyClick.

 

Periuță de dinți electrică Oral-B PRO 2500

Periuța Oral-B PRO 2500 are 2 programe de curățare și senzori inteligenți de presiune. În pachet primești un capăt de periaj Cross Action, însă periuța este compatibilă cu oricare dintre capetele de periuță de la Oral-B. Moduri de curățare: Curățare 3D, Curățare precisă și Îngrijire gingii.

 

 

Trimmer pentru nas și urechi Remington Nano Series NE3455

Trimmerul este echipat cu o serie de accesorii diferite și are toate instrumentele necesare pentru ca nasul și urechile tale să fie îngrijite la perfecție. Acesta are un accesoriu cu cap rotativ și doi piepteni verticali pentru îngrijirea zonelor mai delicate, precum sprâncenele. Este alimentat pe baterii AA.

 

Aparat de tuns Braun HC5010

Acest aparat de tuns este complet lavabil pentru curățare ușoară sub jet de apă și are 9 setări de lungime dar și un atașament de tuns inteligent care va permite să personalizați o varietate de stiluri de păr până la 8 lungimi (3-24mm lung). Aparatul este alimentat de un sistem cu două baterii care oferă o autonomie de 40 de minute și se încarcă complet în 8 ore. Pentru funcționare non-stop nu trebuie decât să conectezi aparatul la priză.

 

Trimmer facial Remington Pilot PG180

Genul acesta de trimmer poate fi folosit pentru barbă, urechi și nas. Are funcția de autoascuțire și este complet lavabil ceea ce va permite curățarea ușoară sub jet de apă. În pachet are trei capete incluse și funcționează pe baterii AAA.

 

 

Cântar electronic Heinner HBS-150MSJ

Acest cântar electronic are 1.5 kg și suportă o greutate maximă de 150 kg. Are un ecran LCD și afișează indicatorul pentru baterie descărcată. Funcționează cu o baterie CR2032.

 

 

Știu că nu există oferta perfectă, iar dacă ai găsit în altă parte produsele menționate mai ieftin, lasă-mi link-ul într-un comentariu.

*Toate link-urile din articol sunt cu afiliere. Tu câștigi o recomandare, noi un comision – win-win. Îți mulțumim!