Cavaleria Black Friday 2021 | Jocuri video

Am vorbit despre jocuri de societate și despre jocuri care dezvoltă mintea, așa că era normal să găsiți și o listă cu reduceri la jocuri video, pentru că, la sfârșitul zilei, majoritatea dintre noi ne-am juca ceva pentru a ne relaxa, precum FIFA, Uncharted, Assassin’s Creed, Far Cry 6, sau alte jocuri. Știm că în ultimul timp jocurile video nu mai sunt așa de ieftine, de aceea, perioada aceasta este una foarte bună pentru a-ți îmbunătăți colecția. Puteți arunca un ochi peste această listă și mai mult ca sigur găsiți ceva pe placul vostru.

Joc PS4 Uncharted 4 : A thief’s End. După o așteptare de mai bine de 3 ani, a apărut și Uncharted 4, unul dintre jocurile pe care le-am așteptat cel mai mult.

 

Joc PS4 Gran Turismo Sport. Acesta este unul dintre jocurile cele mai bune pentru momentele în care vrei să uiți de lucrurile din jurul tău și să doar conduci, fără a avea altceva în minte. Recomand un volan cu pedale pentru el.

Joc PS4 Days Gone. Motociclete, vânător de recompense și un supraviețuitor al omenirii, St. John.

Joc PS4 The Last Of Us Part II. Ellie își caută răzbunarea și se învârte într-un ciclu de continuă violență.

Joc PS4 FIFA 21 Standard Edition. Acest joc nu are nevoie de o descriere. Toată lumea s-a jucat cel puțin o dată acest joc, iar unii au devenit chiar dependenți. Doar eu am un prieten care stă afară maxim o oră și după mă cheamă la el la Fifa?

Joc PS5 Assassin`s Creed Valhalla. Acțiunea se petrece în Norvegia, dar și în Anglia. Vezi cum trăiau vikingii și bucură-te de experiență.

Joc PS4 Far Cry 6. Un președinte pe care îl urăște o țară întreagă și pe care oamenii vor să-l omoare și fiul său, un copil inocent care nu știe ce este războiul. Cum poate evolua o astfel de poveste?

Joc PS4 Red Dead Redemption 2. America, 1899. Sfârșitul erei vestului sălbatic a început, iar mâna dreaptă a legii vânează fără încetare ultimele bande de nelegiuiți.

Joc PS4 NBA 2K21. Măcar aici să fiu și eu bun la baschet.

Joc Xbox One FIFA 21 Standard Edition. Depinde doar de tine pe ce consolă preferi să te joci Fifa, de fapt, ține de preferințele după care îți alegi gamepad-ul preferat, pentru că la urma urmei jocul rămâne la fel, indiferent de ce consolă alegi.

Joc Xbox One FIFA 20. Nu sunt cel mai profesionist jucător de Fifa, dar știu că există câteva diferențe între jocuri, precum modul în care se mișcă jucătorii și alte detalii care țin de partea tehnică.

Joc Xbox One Minecraft Master Collection. Să fim puțin sinceri cu noi acum, ne-am mai jucat Minecraft și pe la 17-18 ani, nu doar la 12. Oricât de banal pare acest joc, are modurile lui prin care să te atragă și să te facă să-ți mai petreci câteva ore construind o fermă sau un adăpost pentru câinele tău.

Joc Xbox One Assassin`s Creed Valhalla Gold Edition.

Joc Xbox One Ghost Recon Breakpoint. Experimentați viața ca un Ghost, un soldat american cu operațiuni de elită, în timp ce vă luptați din spatele liniilor inamice pentru cea mai dificilă misiune a carierei.

Joc Nintendo Switch FIFA 21 Legacy Edition. Nu putea să lipsească Fifa de pe Nintendo.

Joc Nintendo Switch Legend Of Zelda Breath Of The Wild. Creatorii seriei spun că ”Breath of the wild” va fi cel mai bun joc de până acum. Sunt curios ce pot face mai bine față de ceea ce au făcut până acum.

Joc Nintendo Switch Call of Cthulhu. Call of Cthulhu, jocul video adaptat oficial după RPG-ul Chaosium’s emblematic pen & paper dezvoltat de Cyanide Studios, este un joc RPG de investigație, care vine la pachet cu horror psihologic și mecanici de stealth.

Joc PC It Takes Two. Este un joc perfect pentru tine și iubita ta, mai ales dacă este o zi ploioasă de weekend și nu aveți altceva mai bun de făcut.

Joc PC Cyberpunk 2077 Collector`s Edition. Cyberpunk 2077 este un joc de tip RPG de la creatorii seriei The Witcher. Acțiunea jocului se desfășoară în lumea creată de Mike Pondsmith, unul dintre părinții genului cyberpunk și creatorul de cult-clasic RPG.

Joc PC Star Wars Jedi: Fallen Order. May the force be with you. Oare cum ar fi să existe săbii laser în realitate și să te poți plimba prin univers, luptându-te cu forțele răului? Nici nu vreau să mă mai gândesc, pentru că îmi fac mai mult în ciudă.

Joc PC The Sims 4 Snowy Escape (EP 10). Acesta este un cadou perfect pentru iubita ta, mai ales dacă știi că îi plac astfel de jocuri indie, unde îți construiești o casă și îți întemeiezi o familie.

Joc PC F1 2021 World Championship. Acest joc se află pe lista mea de foarte mult timp. Sunt fan Formula 1 și asta de dinaintea să fie lansat serialul pe Netflix. Pentru că nu eram convins să-l cumpăr la preț întreg, iată că a venit momentul să-l cumpăr la reducere.

 

Știu că nu există oferta perfectă, iar dacă ai găsit în altă parte produsele menționate mai ieftin, lasă-mi link-ul într-un comentariu.

*Toate link-urile din articol sunt cu afiliere. Tu câștigi o recomandare, noi un comision – win-win. Îți mulțumim!