Cavaleria Black Friday 2021 | Geci de iarnă

Sezonul de iarnă se apropie foarte repede și știm că e mai bine să ne pregătim din timp, decât să fim luați prin surprindere de gerul de afară. Sunt câteva geci pe care am pus ochiul acum ceva timp, iar acum sunt la reducere. Am făcut o listă cu ele și am adăugat și câteva geci pentru femei, dacă vrei cuiva să-i faci un cadou.

Tommy Jeans – Geaca de puf. Așa e moda în 2021. Îți iei un bomber de la Tommy și bam, nu mai contează altceva.

Tommy Jeans – Geaca de puf. Nu m-am putut decide între cele două culori ale aceluiași model. Se potrivesc ambele la o pereche neagră de Timberland-uri.

Medicine – Palton Basic. Am ales un palton pentru că mă gândesc de mai bine de 3 luni dacă am ajuns în acea etapă a vieții în care trebuie să am și eu unul în garderobă și cred că răspunsul este da. Totuși, dacă îmi cumpăr un palton, sigur nu va fi unul negru.

Medicine – Geaca Modesty. Geaca aceasta se situează undeva între elegant și sport. O poți purta cu o pereche de ghete elegante, niște blugi și o maletă, dar și cu o pereche de ghete sport, pantaloni de trening și un hanorac.

Levi’s – Geaca din velur. Orice bărbat, indiferent de vârsta pe care o are, trebuie să aibă o geacă de blugi.

Y.A.S – Palton de lana. Acesta este un palton clasic, care merge la diferite stiluri de îmbrăcăminte.

Levi’s – Geaca jeans. Cum fiecare bărbat trebuie să aibă o geacă de blugi, este la fel și în cazul femeilor.

Medicine – Palton din lana Essential. Este un palton puțin mai fancy, pe care nu-l poți purta la orice fel de îmbrăcăminte.

Medicine – Geaca Herbaria. După părerea mea este cea mai perfectă ”pufoaică” pe care o poți avea.

Columbia – Geaca. Este o geacă și pentru mers la munte, dar și pentru ieșit la o plimbare în oraș.

Știu că nu există oferta perfectă, iar dacă ai găsit în altă parte produsele menționate mai ieftin, lasă-mi link-ul într-un comentariu.

*Toate link-urile din articol sunt cu afiliere. Tu câștigi o recomandare, noi un comision – win-win. Îți mulțumim!