Care sunt cele mai scumpe mașini ce au fost folosite pentru Uber?

Știți youtuberii ce fac acele video-uri cu Lamborghini Huracan sau Aventador, cum transportă o domnișoară care culmea, dă foarte bine pe cameră? În fine, nu este vorba despre ei în acest video, pentru că acelea sunt făcute pentru distracție și desigur, vizualizări. Avem Black Cab, acele mașini de genul E class, Seria 5, Opel Insignia. În afara există și Uber Lux, care, cum îi zice și numele, acolo nu va veni un Logan cu GPL să te ducă unde ai nevoie. Prețul, de asemenea este dublu cel puțin, dacă nu triplu în anumite situații, dar hai să vedem odată pe ce perne de aer ești transportat pentru așa preturi.

Prima, și poate cea la care te așteptai, modelul de top de la Mercedes, S class. Mercedes a fost întotdeauna considerat din acest trio în care se mai află BMW și Audi, drept cea mai confortabilă. Mai ales dacă bagi și un masaj și o încălzire in scaune. La nivelul acela în care îți permiți un așa transport, probabil acele momente de relaxare valorează mult mai mult decât banii plătiți. Următoarea, tot nemțească, Audi A8. Competitorul direct al S class-ului care se apropie și e chiar superior în unele aspecte. 

Să încheiem cu mașinile nemțești, normal că și Porsche face parte din lista Uber Luxului cu modele precum Panamera, Cayenne sau chiar și Macan, mai ales la ce prețuri au. Dacă ești ca mine și îți place viteza, cu siguranța te vei simți cel mai bine într-un Porsche care stă lipit de șosea. Dacă vrei o relaxare totală, poate o electrică ar fi varianta mai potrivită încât singurul sunet pe care l-ai putea auzi este cel de la roți. Asta până în punctul în care ți se strica relaxarea de la o accelerație cum e cea din Plaid de îți intră ochii în orbite.

Dar dacă vrei un confort de lux, hai să trecem la brandurile cu adevărat scumpe, că ce e 150 de mii de euro pentru un S-class nou..un fleac. Poate un Bentley Mulsanne cu un W12 e mai potrivit pentru un job așa exclusivist sau și un Bentayga care arată chiar binișor, mai ales de la spate cu acele stopuri led noi, care inspiră 250 de mii de euro cât costă unul echipat cu W12. Însă, cea mai potrivită mașină în care vrei să fii condus, și cea mai scumpă din lista de astăzi, Rolls Royce Phantom-ul sau Ghostul sunt cele în care îți dorești să fii condus dacă vrei să te eliberezi de orice stres ai avea în minte. Nimic nu se compară cu suspensia dintr-un Rolls Royce, iar dacă vorbim de antifonare, sunt prea buni. În cazul Ghostului au fost nevoiți să scoată din antifonare să nu fie prea silențioasă încât să provoace disconfort. Ei, ăsta da nivel. Să-ți comanzi un Uber și să vină un Rolls Royce.