Bunicile din China care luptă cu sportivii, Baseball în America – Actualități – Cavaleria.ro

Salutare! Ați auzit vreodată de “bunicile dansatoare” din China? Acestea se adună în parcurile de acolo în grupuri mari și dansează la unison, cu muzica dată tare. Niște bunici care dansează, par destul de inocente, nu? Ei bine, oamenii se plâng că situația a scăpat de sub control pentru că grupurile concurente dau muzica tare pentru a se acoperi reciproc și îi intimidează pe cei care încearcă să intervină. Ba chiar s-au certat și s-au bătut cu sportivi pentru supremația terenului de baschet, dar au avut parte și de alte evenimente care s-au soldat cu amenzi sau chiar arestări. Localnicii povestesc cum au aruncat pe ele cu tofu împuțit, vopsea sau ulei de motor, însă fără rezultate. În clipul video de mai jos am dezbătut pe larg subiectul iar acolo vedeți și ce rezolvare au găsit oamenii pentru a scăpa de bunicile gălăgioase și puse pe scandal.

 

 

Îl mai știți pe băiatul acela cu “Da ce-am facut sefu?” ? Să știți că nu doar noi avem genul acesta de infractori, iar în episodul de saptamana asta am dezbătut cazul unuia din Anglia prins cumva în aceeași postură ca tipul de la noi din lada patului. Nu vă mai dau detalii, povestea întreaga în episodul de mai jos!

 

 

 

Al 3-lea subiect mă surprinde chiar și pe mine, chiar dacă de-a lungul timpului am prezentat sute de întâmplări, unele mai nebune decât altele. Shannon Kay, o femeie de 27 de ani era la un meci de baseball în Chicago. După cum știți, la ei este o mare nebunie cu cine reușește din public să prindă mingea atunci cand iese în afara marcajului. Și exact oportunitatea asta i-a apărut femeii. Cu cinci beri la bord, femeia a decis să prindă mingea în proteza care îi înlocuia unul din membrele inferioare… Avem imagini video cu tot momentul în clipul video de mai jos! Vizionare plăcută!