Bad design – Ce să NU faci de Crăciun – Actualități – Cavaleria.ro

Ho Ho Ho și salutare! Sper că ați fost cuminți anul acesta și vine Moșul pe la voi. Episodul de săptămâna asta are, evident, o tematică de crăciun. Primul subiect a fost despre un pom înalt de 10 metri, montat într-o localitate din România. Problema e că bradul a fost instalat într-o intersecție atât de mică încât crengile lui ocupau mai bine de jumate din banda pe care circulau mașinile.

 

 

Nici în SUA lucrurile nu sunt mai roz, însă, dacă urmăriți episodul o să vedeți că pentru ei bradul de crăciun a fost salvarea pentru problema lor. Într-un oraș din Pennsylvania locuitorii se plângeau de o groapă apărută în asfalt, groapă care se tot mărea de la o zi la alta. O femeie care își pregătea ornamentele pentru crăciun, având un brad în plus, s-a gândit că locul potrivit pentru el ar fi exact in groapa aia. Iar povestea… abia acum începe pentru comunitatea de acolo, dar mai multe nu vă spun, vă las să urmăriți episodul întreg. Următorul subiect este despre gafa făcută de un manager, la o petrecere de crăciun organizată de o companie din SUA. Acesta a adus la petrecere o prăjitură pentru colegii lui, însă în loc să ia de acasă prăjitura pe care o pregătise pentru ei… a luat o prăjitura în care băgase Marijuana. Vă mai zic și că fix șeful a fost cel care a simțit asta primul pe pielea lui? 

 

 

La final am comentat câteva meme-uri de crăciun, așa că vă recomand să vedeți episodul întreg. Vizionare plăcută și crăciun fericit!