Volkswagen Passat a intrat în cultura neamului românesc. Te stabilești un pic financiar și pare prima alegere pentru orice conațional care vrea o mașină care să-i ofere un statut dar la schimb să consume aproape nimic dacă se poate. Passat bifează cu brio. Și-nțeleg de ce. Nu ai ce să-i reproșezi. Îți menține valoarea, e economică și stă bine pe șosea. Iar motorul TDI, chiar cel trecut prin celebrul scandal, e al naibii de economic.

Și sunt bucuros că a ajuns din nou mașina asta la test, la noi, cu ajutorul celor http://www.leasingautomobile.ro. De data aceasta ne-am plimbat cu Volkswagen Passat Variant, 2.0TDI, 150 CP și cutia automată DSG. Un combo perfect de mașină de făcut naveta. Oricât de tare tragi de mașină și oricât de încărcată e nu va consuma mai mult de 6%. E bine antifonată, scaunele ErgoComfort și cutia automată completează și ele la pachet.

Cum se comportă VW Passat după patru ani și 170.000 de kilometri? Dacă e bine întreținută, așa cum a fost cea primită la test, nu ai ce să-i reproșezi. Motorul pare la fel de sprinten ca-n prima zi iar cutia schimba perfect, de fiecare dată, fără ezitări. Nici măcar nu e nevoie să retrogradezi manual. Plasticele își păstrează calitatea și nimic nu joacă la interior, pe românește nu are greieri. Te las acum cu testul nostru.

Abonează-te la Cavaleria.ro pe Youtube

You Might Also Like

2 Comments

  1. 1

    Salut, conduc la servici un Passat B8 de nou, cu acelasi motor, are si AdBlue, iar ceea ce doresc sa va spun este ca motorul este foarte zgomotos , in special la relanti. Este ca un tractoras. Am avut si modelul B7, care era de doua ori mai silentios la relanti. In rest este impecabil.
    Zi buna!

  2. 2

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.