Toyota Camry este oficial și-n România, de-fapt prin toat[ Europa. Înlocuiește defunctul Avensis și de-acum Toyota are un concurent serios și spectaculos pentru segmentul de mijloc. Am visat toată viața să conduc o Toyota Camry. Mi-am dorit atât de tare încât am rămas super dezamăgit. Poate că nu era nici dotată cum trebuie, dar materialele la interior nu erau cu mult peste cele de pe un Fiat Tipo. Înțeleg totuși de ce este cea mai vândută mașină din segmentul ei. E robustă și fiabilă. Simplă e cuvântul pentru varianta pe care eu am condus-o în Statele Unite ale Americii.

Noul Camry e spectaculos. Îl poți compara lejer cu orice al model concurent. Are finisaje bune la interior și tehnologie nou-nouță. Îmi place și spațiul din interior. E suficient de mult loc încât să-ți pierzi copiii. La fel și-n portbagaj. URIAȘ!

Însă, atuul mașinii este clar în mișcare. Confort, în primul rând. Suspensia trece cu bine peste orice denivelare, nu are un ruliu prea pronunțat, Pentru o mașină de familie este corect setată.

Dar, cum rămâne cu sistemul hibrid. Este o mașină economică. Da! Motorul de 2.5 litri Atkinson și cel electric de 118CP își fac treaba excepțional. Are reprize bune și consume și mai spectaculoase. Eu nu am reușit să fac computerul de bord să arate mai mult de 6.3 litri la suta de kilometri. WOW!

Abonează-te la Cavaleria.ro pe Youtube

You Might Also Like

2 Comments

  1. 1

    Si se mai miră Toyota de ce europenii aleg masinile nemtesti, frantuzesti, etc. Acest model este unul bun, probabil la fel de bun ca vw, opel, etc, dar faptul ca au ajuns sa-si „hibridizeze” sau mai bine zis canibalizeze modelele e de speriat.
    Mai exact, cam care ar fi diferenta reala intre Camry si Lexus ES ??? Seamana izbitor, iar fostul GS macar facea o diferenta de design. Acum probabil ca pretul va fi determinant intre ati lua o Toyota Camry sau un Lexus ES si este lesne de ghicit cine va vinde mai mult.

  2. 2

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.