Tesla Cybertruck, abia ăsta este un design radical de mașină, de la invenția ei și până acum. Sexy din toate unghiurile și nu mă deranjează deloc că pare desenată de un copil de patru ani. O să apară pe piață undeva prin 2023 și o poți rezerva chiar acum cu doar 100$.

E disponibilă în trei variante diferită, cu tracțiune spate, AWD cu două motoare și AWD cu trei motoare, două pe punea spate și unul pe față. Cea mai puternică variantă face suta în 2,9 secunde și are autonomie de vreo 800 de kilometri.

Abonează-te la Cavaleria.ro pe Youtube

You Might Also Like

4 Comments

  1. 1

    Masina e super tare poate si datorita simplitatii aspectului dar impresionanta prin marime si rezistenta (as da orice sa am o masina imuna la carucioarele de cumparaturi de prin parcari). Astept ca preturile sa ajunga la nivelul celor cu moror clasic, ca nah..sunt acrii strugurii :)

  2. 2
  3. 3

    Va recomand sa urmariti( la CES-Las Vegas 2020) un alt truck/camioneta electric.Se numeste Rivian si poate fi vazut la Amazon automotive, standul # 5616, Tech East LVCC,sala nord(North Hall).
    Eu cred ca Rivian este mai avansat tehnologic decat Cybertruck la aceasta ora dar este timp destul pentru Tesla de a imbunatati prototipul.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.