Asfaltul “Eco” în care crește rucola / Femeia lovită de meteorit – Actualități

Salut! Cel mai ciudat articol de săptămâna aceasta, este probabil chiar acesta cu care începem. Ruth Hamilton, o femeie din Canada, aproape a fost lovită noaptea în somn de un meteorit. Bucata de dimensiunea unei mingi de handball a căzut prin tavanul casei fix în patul unde femeia dormea. Avem mai multe poze cu ea și bucata de meteorit în clipul video de mai jos. 

 

 

La doi pași de capitală, în Voluntari, două societăți publice din subordinea primarului au dat 30.000 de euro pe, atenție, medalioane de protectie împotriva covidului. Evident că medalioanele nu sunt aprobate de Administrația pentru Alimente și Medicamente din Statele Unite sau de vreo altă agenție similară. Reacțiile șoferilor din Voluntari care poarta aceste medalioane sunt hilare, le puteți vedea în clipul video de mai jos. 

 

 

Din capitală, mergem în Giurgiu, acolo unde cercetătorii dintr-un sat au descoperit “asfaltul eco”. Aceștia se laudă cum pe străzile lor crește iarbă, pomi fructiferi, ștevie sau chiar rucola. Ba chiar se laudă cu performanțe deosebite cum ar fi faptul că se poate săpa fără utilaje grele, iar timpul de asfaltare este unul record. Sper că v-ați prins că glumesc și că e vorba de o alta lucrare făcută de celebrul Dorel.

 

 

Pentru final am pregătit pentru voi un clip video. Un cățel care a fost adus la veterinar pentru că se simțea rău. Ce mâncase cățelul de avea probleme? O jucărie pentru adulți… pe care a regurgitat-o chiar acolo de față cu toți oamenii din cabinet… spre rușinea și surprinderea proprietarului care nu avea nici cea mai mică idee ce urmează. Vizionare plăcută!