Amanta cui este soția ta?

De ce este privită amanta ca un fel de prostituată de femeia măritată? Și de ce asta le dezavantajează pe amândouă?

Pentru că mințim mult. Pentru că avem formatori de opinie care pentru o mână de like-uri spun că bărbații adevărați nu au amante și că femeile adevărate se mărită virgine. Nu m-ar mira să apară unul care să susțină că rasa umană se poate reproduce prin sex oral, ca să rămână femeia pură.

Pentru că e mai greu să aperi, iar femeia măritată simte nevoia unui gard în jurul “averii” ei. N-ați văzut câte își numesc soțul “comoara mea”?

Pentru că acela care judecă se plasează mai sus decât cel judecat. Nu poți să scuipi de sus decât dacă ești mai sus. Și așa vor să se simtă. Dar mai ales pentru că nu vrem să recunoaștem un adevăr incomod:

AȘA CUM CEI MAI MULȚI AMANȚI SUNT SOȚI, LA FEL ȘI  AMANTELE SUNT, ÎN GENERAL, SOȚIILE CUIVA.

Prietenele oficiale ale cuiva. Sunt atât de multe cupluri cu o viață sexuală mai mult decât satisfăcătoare, dar care merg în patul de acasă doar ca să doarmă, încât ai crede că suntem o națiune de swingeri!!! Vestea bună este că nu numai noi. Vestea proastă este că, dacă asta se întâmplă mai des decât fidelitatea, înseamnă că undeva greșim noi.

Familia trebuie să fie o entitate liber consimțită în fiecare zi. Nu impusă de societate. Dacă ni se potrivește, să mergem pe calea asta. Dacă nu ni se poteivește, să mergem pe ce cale vrem.

Familia trebuie să fie liber consimțită în fiecare zi. Nu pe sistemul: Ai semnat, ești terminat. La fel și pentru ele, nu-ți iei femeie cum îți iei mașină! Deși de mașină avem toți grijă.

Și mai e un motiv pentru care amantele sunt privite ca un fel de prostituate. Pentru că nimeni nu va da like la acest post, de teamă să nu se dea de gol. Și mulți vor da cu pietre. Din același motiv.

Foto: Fabrice Muller