Așadar, echipa Cavaleria a ajuns la la cel mai important festival de la malul mării din 2019, Neversea din Constanța. Nici bine nu am „aselenizat”, iar eu alături, Răzvan și Andrei am început să colonizăm festivalul chiar de joi după amiază.

Abonează-te la Cavaleria.ro pe Youtube

După cum bine știți, Neversea este sora mai mică a faimosului Untold din Cluj. La fel ca și Untold, vor fi patru nopți electrizante, cu scene pline și variate de muzică pe care vor urca unii dintre cei mai faimoși artiști din lume. Anul acesta, vedeta care a început și totodată a furat tot show-ul a fost rapper-ul G-Eazy, venit din California. Atmosfera de acolo a fost fenomenală, oamenii erau în extaz și dansau la unison pe basul boxelor care făcea nisipul de sub picioarele oamenilor să tremure.

De lăudat este faptul că pe scenă, G-Eazy nu a confundat România cu Ungaria și a început să strige: „Hello Budapest”, iar cuvintele care ne erau adresate chiar păreau oneste și deloc forțate. A fost pentru prima dată în România și după cum a recunoscut și el, înainte de Neversea știa doar de Dracula, ca foarte mulți alți artiști din afara țării.

Ce îmi place cel mai mult la festivalul Neversea este siguranța. Anume, organizatorii au luat toate măsurile de precauție necesare ca nimeni să nu pățească ceva. Marea a fost îngrădită și astfel, accesul în apă este practic imposibil, securitatea este prezentă aproape peste tot, iar controlul la poarta de acces este destul de riguros încât să fie extrem de dificil să aduci substanțe ilegale în festival. Eu cel puțin mă simt 100% în siguranță la Neversea, precum m-am simțit și anul trecut. Mai mult decât atât, am văzut o mamă care și-a adus copiii să vadă spectacolele. Copii care nu puteau să aibă mai mult de 9-10 ani, la cum arătau. Atât de în siguranță te poți simți.

Noi vom fi aici pe întreaga durată a festivalului și vom încerca cât mai bine să vă redăm atmosfera.. În seara asta așteptăm pe main stage artiști precum AlbWho, Grasu XXL, The Motans, Will Sparks, Afrojack, iar la scena Temple vor fi Cap, Sit, Raresh și Suciu, iar la scena The Ark, Dub Wizard și Dj Undoo.

Așa că nu uitați să ne urmăriți pe toate platformele noastre de social media precum Instagram sau Facebook și dacă ne vedeți pe oricare dintre noi, nu uitați să ne trageți de mânecă, fără nici cea mai mică problemă.

ZIUA 2

După frenezia primei nopți cu G-Eazy și Inna, atmosfera de a doua zi de la Neversea a fost mai molcomă. În afară de câțiva artiști cunoscuți precum Sean Paul, Will Sparks sau Afrojack, scenele nu prea diferau în ce privește muzica. Noi am mers ture întregi acolo, iar când treceam de la o zonă la alta, muzica își păstra beat-ul și suna similar. Dar diseară vine Steve Aoki, așa că atmosfera va fi cu siguranță fantastică.

ZIUA 3

În ziua trei am acoperit mai mult ca niciodată festivalul. Live-urile pe Instagram și pe Facebook au curs încontinuu pe timp de zi și când festivalul s-a trezit noaptea. Cât timp ne topeam sub soare, eu și cu Răzvan am fost și am încercat ceva „d-ale gurii” de la zona cu rulote de mâncare. El a fost mulțumit de Wurst cu cașcaval, iar eu am ales un Philly Chessteak care nu mi-a plăcut deloc. Acestea fiind spuse, am plecat, apoi seara când ne-am întors acolo cu forțe proaspete, am nimerit în timp pentru concertul lui Grasu XXL. Vă putem spune cu toții că a fost extrem de apreciat, iar lumea s-a bucurat de el din plin.

Jessie J a urmat și am acoperit mare parte din concert din „tranșee” prin live-urile de pe Insta și FB. Părerea mea sinceră e că mă așteptam la ceva mai bine închegat. Anume, în prima parte a concertului, mi s-a părut că mai mult vorbea între melodii cu monologuri bine plănuite și exersate decât a cântat. Cel puțin asta este opinia mea. Totuși, în timp ce cânta simțeam cum mă luau fiorii la cât de bine sunau cântecele ei. În acest ritm a continuat noaptea cu numărul trei, care a surclasat ziua precedentă de la Neversea. Acum somn scrie pe noi ca să o luăm de la capăt în ultima zi.

CUM A FOST?

După cum am spus, am fost și anul trecut la Untold, dar anul ăsta atmosfera ni s-a părut și mai plină de energie. Nu știu dacă a fost doar de la vibe-ul, a lumii din jur ori a ambelor combinate, dar cu siguranță Neversea este un festival pe care îl vei ține minte și îl vei aștepta cu nerăbdare după ce s-a terminat.

 

 

You Might Also Like

2 Comments

  1. 1

    Salut.
    Bravo pentru ce faceti!
    Ce gimbal ai folosit La Neversea? Ai fumat cu aplicatia gimbal-ului sau cea nativă a telefonului?

    Multumesc.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.