A încercat să stingă Flacăra Olimpică, Mușcat de șarpele vecinului – Actualități – Cavaleria.ro

Konichiwa! Dacă acum câteva săptămâni aveam cazul băiatului care s-a apucat să facă lucrări la o adresă greșită, astăzi avem același gen de poveste, doar că “pe steroizi” și spusă din perspectiva proprietarului. Chloe, o femeie din Marea Britanie, s-a trezit în curte cu o echipă de muncitori care demolau cu drag și spor. Nu vă spun cum a procedat, vă spun doar că muncitorii au fost acolo și a doua zi… și a treia…
Probabil știți deja că luna asta pe 23 încep jocurile olimpice la Tokyo. O femeie de 52 de ani care nu este de acord cu desfășurarea evenimentului s-a gândit să protesteze în felul ei. S-a înarmat cu un pistol cu apa și a așteptat până a trecut prin dreptul ei Flacăra Olimpică. Ce a urmat, vă puteți imagina și singuri. Avem imagini video cu tot incidentul în clipul de mai jos.
Coșmarul oricărui om s-a întâmplat în Graz, Austria. Un barbat de 65 de ani, în timp ce era pe vasul de toaletă, a simtit o ciupitură fix în zona genitală. Un șarpe de 1,6 metri lungime se strecurase prin canalizare până sub bijuteriile ghinionistului…de unde s-a și înfruptat… Ce a pățit omul și de unde venea micul reptilian? Avem și răspunsurile astea în clipul video.
O mămică din Noua Zeelandă avea probleme cu micuțul ei care nu voia nicicum să adoarmă. A descoperit că juniorul se liniștește doar dacă îl plimbă cu mașina. Femeia l-a luat pe micuț și au început să dea ture de cartier. A doua zi, la fel. Până aici, totul ok, doar că pe grupul de Facebook al cartierului respectiv începuseră niște investagații serioase între vecini despre mașina dubioasă care se plimbă încet și tot trece prin fața casei lor. Restul poveștii îl găsiți în clipul de mai jos. Vizionare plăcută!