Accident între un TIR și un avion. Asiguratorul: Ai lovit ceee? – Actualități

Salut! Săptămâna aceasta am discutat despre cazul bărbatului din Rusia care, supărat pe unul dintre vecinii lui pentru că făcea gălăgie renovând, a construit o bombă și a aruncat în aer liftul blocului, cu tot cu vecinul cu pricina în el. Sunt sigur că și tu ai cel puțin un vecin care “cântă” la bormașină și că te-ai enervat de multe ori, însă totuși… să faci o bombă și să-l arunci în aer? Made in Rusia….

 

 

Următorul subiect este despre șoferul român de TIR care a lovit un avion pe o autostradă din Germania. Cum s-a intamplat? Păi evident că nu TIR-ul era cel care zbura, dar nu vă spun mai multe, aveți toată povestea elaborată în clipul video de mai jos.

 

 

Sunt curios, ce ai face tu dacă ai afla ca îți este casa infestată cu un cuib de șerpi?
Cu siguranță nu ce a făcut proprietarul unei case de aproape 2 milioane de dolari, care a vrut să scape de aceștia făcând fum în casă. Fără foc nu iese fum… iar foc în casă… nu e cea mai buna soluție. El însă, nu s-a prins de asta din timp. A dat foc casei? Vezi în clipul video!

 

 

Pentru final am făcut o serie de știri scurte, despre tipul care a concediat 900 de oameni într-un apel pe Zoom, despre tipul care a câștigat de două ori același premiu la loto dar și despre noile scutece pe care îi vor primii piloți americani. Ce!? Nu știai că piloții poartă scutec?

La final avem răspunsul de la întrebarea din episodul trecut dar și o nouă întrebare. Vizionare plăcută!