XIAOMI 14 – Proaspăt Lansat – Cel mai ”mic” FLAGSHIP!

La un moment dar spuneam că nu mai sunt telefoane mici de top. Segmentul de flagship-uri are doar diagonale mari, pentru unii incomod de ținut în mână și de utilizat. Uite că marii producători au început să vină cu modele mai mici, la fel de puternice ca cele mari. Sigur, nu sunt exact la fel, deși noi asta ne doaream, dar se apropie foarte mult la specificații.

Unul din aceste exemple este Xiaomi 14, lansat proaspăt astăzi la Barcelona, un smartphone cu diagonala de 6.36 inci, mic, ușor de ținut în mână dar în același timp extrem de potent cu cel mai nou procesor Qualcomm Snapdragon 8 Gen 3, cu unele dintre cele mai bune camere foto din industrie și desigur cu o stocare și memorie RAM de invidiat.

L-am butonat mai bine de 2 zile până la acest review și cred că mi-am găsit un nou telefon secundar preferat. Asta doar pentru că degetele mele preferă un ecran mai mare pe care să bată conversațiile zilnice. Dacă nu ar fi asta, aș sări imediat să îl fac telefon principal. Oricum stă cu mine tot timpul pentru camerele foto și pentru viteza generală a lui.

 

https://www.youtube.com/watch?v=vfbijEdIiHo