Weekend în București

Vineri, 32 de grade, sâmbătă, 33 de grade, iar duminică 34. Cam astea sunt temperaturile anunțate pentru weekend dar pe noi nu ne sperie și ne facem un program de weekend adecvat. Ziua la piscină sau la umbră, iar seara pe o terasă în aer liber. Hai să vedem ce evenimente avem pentru acest weekend.

VINERI – 24 iunie

One Last Midsummer Dance

estatic_cavaleria.ro

Muzică și mișcare într-o atmosferă unică. Warm Up-ul este asigurat de Daniel Drăgoescu și Holistic Motion,  între orele 19.00 – 23.00, la Hermitage, pe Str. Mihai Eminescu nr. 127.

The Amsterdams Acustic

amsterdams_2016_cavaleria.ro

Trupa a fost formată la București, în anul 2015 și cântă indie rock/pop cu influențe din scena alternativă britanică. Concertul are loc la Grădina cu filme începând cu ora 20:30.

Freak Show

freak_show_cavaleria.ro_2016

Un spectacol de Florin Piersic Jr. ce se joacă la Godot Cafe de la ora 19.00. Biletele costă 40 și 50 de lei iar spectacolul durează aproape două ore.

SÂMBĂTĂ – 25 iunie

Festivalul Internațional “Teatru, Strada si Copii”

teatru_strada_copii_cavaleria.ro

În perioada 25 iunie – 3 iulie se desfășoară în opt locuri din București festivalul organizat de Teatrul Țăndărică. Vor fi nouă zile pline de bucurie în care bucureştenii se vor putea bucura de spectacole de teatru dedicate întregii familii, susţinute de trupe din tară, la preţ de …un leu.

Le Petit Festival de Bucarest

le_petit_cavaleria.ro

La Clubul Diplomatic din București are loc festivalul ce îți propune să te pună în mișcare și să te ajute să descoperi cine ești cu adevărat cu ajutorul muzicii. Line Up-ul este asigurat de FRIENDLY FIRES Dj set, AEROPLANELARSE și mulți alții. Bilete găsiți direct la intrarea în club, iar distracția începe la ora 16:00.

Jurnalul lui Adam si al Evei

jurnal_adam_eva_cavaleria.ro_godot

La Godot Cafe – Dana Rogoz și Dan Rădulescu joacă într-o comedie care cu siguranță îți va face seara mai frumoasă. Eu am văzut piesa și ți-o recomand cu căldură. Prețul biletului este de 30 de lei.

 

DUMINICĂ – 26 iunie

French Swing-Jazz, Chansonnettes & Tango- concert live

jazz_cavaleria.ro

O seară de duminică cu iz de parfum franțuzesc la Ceainăria ARTea începând cu ora 19:00.

Stand-Up Comedy

stand_up_comedy_cavaleria.ro

Încheie weekendul și pregătește-te pentru o nouă săptămână cu o porție de râs la un spectacol de stand-up comedy la Grill Pub începând cu ora 21:00. Unde mai pui că pe terasă intrarea este libera?!