VLOG | Cum a fost la Untold 2019

Cinci ani de Untold, patru ani pentru mine și prima ediție pentru o bună parte din echipă. Un cumul total de experiențe și senzații trăite diferit de fiecare dintre noi. De la an la an festivalul crește, se dezvoltă și este din ce în ce mai spectaculos. Când zici că după patru ani n-ai cu ce să mai fii surprins, ei bine organizatorii vin cu momente unice, invitați speciali și spectacol pe măsură.

Pentru mine este un deja vu de fiecare dată când merg la Untold, dar oricât de bine m-am obișnuit cu locul și programul parcă tot nu mă pot sătura. În primul rând, m-am îndrăgostit iremediabil de Cluj. Am ajuns aici prima oară cu ocazia primei mele vizite la Untold, și da, Clujul este singurul oraș în care chiar aș vrea să mă mut. N-aș putea spune clar doar câteva lucruri care-mi plac aici, dar cu siguranță întreg ansamblul este pe gustul meu. Așa că, ori de câte ori am ocazia să ajung pe aici o fac cu mare plăcere.

La ediția de anul acesta am mers la Untold în echipă extinsă, alături de George, Lorena, Radu, Andrei și Codrin. Dintre aceștia, doar eu și Radu cunoșteam festivalul. Chiar și așa, uimirea și plăcerea participării n-au fost minimizate câtuși de puțin. Nervesea este doar la a treia ediție, dar deja crește și se dezvoltă frumos rivalizând într-un mod cât se poate de constructiv cu Untold. Totuși, tot festivalul din inima Transilvaniei rămâne fratele mai mare cu mai multă experiență și de-o anvergură mult mai mare.

Untold a reușit să-i uimească și de data asta. De la organizare, muzică, atmosferă și până la festivitatea de încheiere. Nu exagerez cu nimic dacă spun că totul a fost perfect, că ne-am simțit excelent, dar și că Untold este în sine o experiență unică, una pe care trebuie să o trăiești măcar o dată în viață.

Și pe lângă muncă, distracție și un pic de dans, am avut timp și de câteva plimbări prin festival, așadar, ne-am găndit să-ți prezentăm perspectiva noastră, haioasă, am spune, asupra Untold, într-un scurt vlog, susținut de Samsung.

Cum a fost la Untold 2019 Cum a fost la Untold 2019