VIDEO – Ce se întâmplă în Brașov…

Este primul Vlog pe care l-am făcut vreodată. Prin urmare, nu am știut la ce să mă aștept. Oare va ieși bine, oare nu voi avea ce să arăt? Mi-am luat glumele cu mine? Toate îndoielile posibile. Dar cu foarte mult umor si cu ajutorul magiei de la montaj, chiar a ieșit ceva foarte bun

Weekendul trecut am plecat cu toții să îl susținem pe Marian Andrei la ultima etapă din Campionatul Național de Viteză în Coastă de la Brașov. CNVC, mai este prescurtat. Drumul a fost foarte amuzant și tehnologic. Practic am mers într-un super laptop cu roți, numit Tesla Model X. Doamne, ce mașină! De îndată ce am ajuns am și dat play la cameră și în stilul meu caracteristic am început să filmez tot ce mi s-a părut mai funny și interesant, împreună cu al meu coleg drag Răzvan Clinceanu, guru fashion-ului și al bunului gust. Și să nu uit. Am avut cu noi și o bicicletă Pegas.

Astăzi se împlinesc patru ani de când Cavaleria vă aduce cele mai noi informații despre mașini, gadgeturi, stil, bucătărie, oameni mișto, relații, călătorii și economie. Toate, cu mai mult umor și relaxare. Urmează un an și mai plin și mai savuros pentru voi pentru că le vom spune cu mai mult tupeu pozitiv și haz de necaz dar la fel de sincer. Iar ce v-am pregătit este dincolo de ceea ce v-ați imaginat vreodată că veți vedea pe internet.

Înainte să dați click, vrem doar să vă mulțumim pentru toate vizualizările, pentru fiecare comentariu și sperăm să rămâneți alături de noi fiindcă ce e mai bun, urmează. Acum, play!