Video – Trafalgar, Pikachu, Striperi și Design Interior

Atunci când practic lucrezi în YouTube, studioul devine o a doua casă uneori. Asta poate duce la lipsă de creativitate din cauza rutinei care se instalează încet dar sigur. De aceea, este foarte important ca un creator de conținut să iasă literalmente afară și să ia o gură de aer curat.

Bineînțeles, nu mă refer doar la ieșitul pe balcon, ci la o mică excursie. Chiar dacă masajul și statul la Spa nu este în program și orarul este prestabilit. O astfel de ocazie s-a ivit recent, iar eu împreună cu nimeni altul decât cu Prințul Prețului Corect, alias PPC, am tras o fugă la Londra timp de două zile.

Motivul pentru care am plecat a fost că în Londra a avut loc lansarea unui nou brand internațional: GoodHome. Ideea din spatele acestui brand este să faciliteze clientului accesul la elemente de design interior și exterior. Prin prețuri accesibile și printr-o abordare care se axează pe o filosofie simplistă.

La eveniment, speakerii vorbeau despre faptul că vor să se „dezică” de metoda veche de a construi o locuință și să se concentreze doar pe nevoile și preferințele clientului. Eu sunt total nepasionat de orice înseamnă amenajare interioară sau exterioară, dar modul în care și-au prezentat conceptul mi-a deschis puțin sinapsele.

Totuși, până să ajungem acolo eu și cu Răzvan Clinceanu, aka Prințul Prețului Corect, aka PPC, am avut parte de niște experiențe mai neortodoxe. În dimineața în care l-am luat pe PPC de la reședința Clinch, l-am așteptat vreo două ore să iasă din duș ca aproape să pierdem avionul. Odată ajunși în Londra am vizitat puțin Trafalgar Square unde nu am mai fost de cinci ani și după ce ne-am învârtit de câteva ori, am pornit să bem un „pint” la Sherlock Holmes Pub.

După halba de Indian Pale Ale pe care am savurat-o, eu și cu PPC am rămas puțin înfometați. În plan mai era o oprire în acea seară, iar ghidul nostru de acolo ne-a dus la Circus, unde am avut parte de un spectacol neașteptat.

Fiindcă am văzut trei stripperi în toată splendoarea lor cum se unduiau la numere de acrobație. Și nu, nu am scris stripperițe greșit, erau toți bărbați. După această premieră pentru mine și PPC, ne-am întors la hotel iar a doua zi am fost la lansarea GoodHome. Ca să vedeți toată aventura noastră, vă aștept în clipul de mai sus.