[Video] Tissot T-Sport – Ceasul care îți dă stil

Ceasul este un accesoriu mai special decât oricare altul, care poate atrage foarte multă atenție. Este însă important să știm să îl purtăm. Poate fi un etalon al bunului gust și al eleganței.

Se spune că bărbatul are nevoie de trei accesorii: mașina, soția și ceasul. Cel din urmă este accesoriul perfect ce completează ținuta bărbatului modern, activ și mereu preocupat de timpul său. Astăzi am ales Tissot T-Sport PRC 200 Silver.

Cadranul este de culoare argintie și are o dimensiune de 35 mm, geamul este safir, carcasa este din oțel inoxidabil, iar mecanismul este elvețian de tip quartz. Este rezistent la 200 m adâncime, cureaua este din piele naturală de culoare maro, de 20 mm lățime, iar sistemul de închidere este cataramă tip fluture.

Și cum detaliile fac diferența, vă recomand ca ceasurile care au curea din piele, cum este și acesta, să le purtați fixe, și nu strânse pe mână. Nu trebuie să alunece peste încheietura mâinii atunci când lăsați mâna lejer dar nici să rămâneți cu urme după ce îl dați jos.

Tissot T-Sport îl găsiți pe watchshop.ro – Model T055.417.16.037.00