VIDEO – REVIEW de bicicletă pentru drumuri grele!

Așa cum îi spune și titlul, acesta este un Pegas Drumuri Grele PRO. De ce e PRO? Asta vom vedea în review-ul nostru video de mai jos. Până atunci, probabil că ați căutat-o deja pe site-ul lor ca să vedeți prețul și dotările. Vi le spun eu acum, 3500 de lei, și o mulțime de piese bune. Să detaliem.

În primul rând nu este chiar o bicicletă de munte, este versatilă. O poți folosi atât în oraș, în traficul foarte aglomerat cât și pe pantele abrupte din Postăvarul. O poți chinui așa cum am făcut-o eu timp de o lună pe asfaltul neprietenos de la birou până acasă și să observi la finalul perioadei că înafară de câteva reglaje nu mai ai nimic de făcut. Rezistă, aceasta este concluzia. Piesele de pe ea sunt alese destul de bine ca să fie muncite așa cum trebuie.

O diferență majoră față de multe biciclete este că are o singură foaie la pedalier. Ai doar 10 viteze la dispoziție și asta este bine, mai puțină bătaie de cap, mai puține elemente mecanice care se pot defecta, și o coborâre mai ușoară, la vale, de pe munte. O să o țin așa o perioadă cu muntele, cred că pur și simplu îmi pare rău că nu am ajuns iarna asta la ski sau pe munte, acolo unde m-am născut.

Gata, vă las să vizionați clipul ca să vă faceți și voi o impresie despre ce știe acest Pegas Drumuri Grele Pro care mie mi-a plăcut. Și după secunda 45 din clip, promit că voi avea mai multă grijă de ea câtă vreme mai stă pe la noi.