VIDEO | Prețul Corect – Ediție de Sărbători

Ultima ediție din acest an este una specială și îi este dedicată celui mai mare shopaholic din legendele iernii. Acest filantrop bărbos, bucălat și darnic este și un mare amator de sporturi extreme. Dacă în timpul anului nu știm clar ce face, în seara de 24 spre 25 decembrie se plimbă cu sania zburătoare trasă de reni și face bungee jumping pe hornul de la sobă. Fără alte prezentări, vorbim astăzi cât îl costă pe Moș Crăciun să fie… Moș Crăciun. Santa Klaus, Papa Noel sau Babbo Natale este adaptabil ca nimeni altul, deci se pliază cu ușurință aproape oricăre culturi. Fie că trăiește în Laponia, că este aliat cu Moșul cel rău Krampus, bătrânelul bărbos este cunoscut pentru bucuria ce le-o aduce micuților an de an îndeplinindu-le dorințele.

Ca să-ți faci o idee, Moș Crăciun are de mulțumit an de an peste două miliarde de copii din toată lumea care vor fiecare jucării care mai de care mai scumpe sau mai sofisticate. Dacă mai luăm în calcul și faptul că trebuie să ajungă la toți în mai puțin de 24 de ore, atunci putem spune cu siguranță că Moșu’ este de-a dreptul un super-erou. Noroc cu magia și mulțimea de elfi muncitori ce-l ajută să-și ducă misiunea la bun sfârșit.

Unde mai pui că Moșu’ nu dezamăgește niciodată nici un copil, deși dorințele acestora sunt din ce în ce mai mari și din ce în ce mai costisitoare.

Dar gata cu vorbăria. Să ne bucurăm împreună de această analiză cât se poate de serioasă despre un personaj cât se poate de serios, orice vârstă ai avea.

Sărbători fericite!