VIDEO – Porsche Panamera S4 – Coupe-ul perfect.. cu patru uși!

Arată ca un Porsche și se conduce ca un Porsche, și mai important, arată ca un coupe deși are patru uși și loc pentru toată familia. Cei mici cu siguranță vor fi extaziați la demarajul celor 440 de cai putere și un cuplu de 550 Nm ce provin dintr-un motor V6 de 2.9 litri.

Îți spun de pe acum că nu ne-am putut abține și am demarat de mai multe ori doar pentru senzație. Bine că am venit nemâncați la filmare că altfel săream și prânzul. Da, este brutală dar într-un mod mult prea plăcut.

Un alt aspect care mi-a plăcut foarte mult este turometrul. A rămas singurul de tip analog, exact în centru, tocmai pentru a evidenția apartenența brandului la o istorie frumoasă. În rest, avem ecrane LCD foarte frumos gândite și aranjate, mai puțin cel ce afișează vitezometru. Dacă te uiți la el la 50 km/h ai senzația că nici nu te miști de pe loc. Glumesc, desigur!

”Butonul de depășiri” este din nou o adiție importantă. Îți va crește rapid turația motorului, umple turbina cu aer și pregătește mașina pentru momentul când vrei să depășești în trombă tirul acela care îți stă în față de cinci kilometri.

Așa arată și se conduce Porsche Panamera S4, probabil cea mai frumoasă și completă mașină pe care am testat-o noi în 2018. Te invit acum să te delectezi și cu video-ul de mai jos, și ca să fie experiența completă pune-l pe cel mai mare ecran din casă!