Video – O vorbă și un film cu Otravă

Otravă, pe numele lui Cristian Șimonca, este un tip genial. Prima mea impresia despre el a fost că e genul de om pe care vrei să îl ai ca prieten, fiindcă poți discuta cu el din orice domeniu și să primești înapoi informații pe care nu le știai.

Dacă e să îi sumarizez activitatea, aș spune că este blogger și instafamous. A crescut în lumea teatrului și pe blogul lui scrie în principal despre evenimente de care este pasionat: teatru, film, spectacole, concerte, sport, unde să te duci în concediu sau locuri unde să ieși să mănânci bine în București.

La bază este jurnalist. A început să lucreze pentru Mediafax în 2003 ca reporter în domeniul sportului. În 2005 a făcut tranziția la Sport.ro, iar apoi în ProTv unde a început cu social media și promovare online pe platforme precum Facebook. Abia în 2006 a început propriul lui site, Blogu lu’ Otravă și a reușit să adune sute de mii de fani pentru care încă scrie cu aceeași pasiune.

Acum că am terminat cu biografia omului, aș vrea să trec puțin la ce am discutat în emisiunea O vorbă și un film. El este un mare pasionat de cinematografie și am spus ca de data asta să încerc să țin discuția la noi în ogradă. Adică am discutat despre filmele românești înainte de anii 90 și post 90. Am trecut prin o gamă întreagă de filme, actori și regizori precum Sergiu Nicolaescu, Florin Piersic, Cristian Mungiu, Ana Maria Guran, Dragoș Bucur și mulți alții pe care nici nu-i mai țin minte.

Ce pot spune despre Otravă, e că omul e doxă în ale teatrului și filme românești. A da, este un mare pasionat de teleshoping. Nu a cumpărăturilor propriu zise, ci a modului în care reclamele sunt realizate. Ba chiar am stabilit că la o dată ulterioară vom face o emisiune specială în care vom râde de ele. Dar acum să ne axăm pe prezent. Te las cu clipul pentru publicul larg de pe Cavaleria.ro. Dar dacă vrei să vezi tot interviul, te anunț că este de trei ori mai lung și îl poți vedea doar dacă ești membru.