Video – La o vorbă și un film cu Hypewit

Când nu răspunde la numele ei „de scenă”, cei apropiați îi spun Adriana Matei. Este o prezență feminină pe care, ca bărbat, o remarci începând cu maximul câmpului tău vizual. Atât pentru frumusețea ei „skin deep”, dar și pentru personalitatea ei vioaie care vine la pachet. Hype, cum îi spun eu, nu este doar „un pretty face”.

Dacă vrei să discuți cu ea, o poți aborda aproape din orice unghi și nu ai cum să rămâi neimpresionat. Cel puțin așa a fost cazul meu. Iar când am pus cap la cap toate lucrurile astea, nu aveam cum să ratez ocazia să o invit la mine în emisiune și să o descos în ale cinematografiei.

Adriana are 29 de ani și bifează toate căsuțele unei femei ultra-moderne. Este fashion PR, consultant de stil, blogger, vlogger, deține un workshop de fashion și se laudă până și cu o diplomă de jurnalism. Dar să nu oprim laudele aici, fiindcă are apariții în Vogue Marea Britanie, Vogue Germania, Vogue Spania, The Guardian, a participat la Săptămâna Modei de la New York, Londra, Paris și portofoliul ei continuă și continuă.

Image may contain: 1 person, outdoor and water

Dacă ați mai văzut emisiunea mea, lucrurile stau destul de simplu. Invit pe cineva să stea alături de mine și vorbim. Despre vreme, despre știri, teleshopping, sincer despre orice. Și la un moment dat intervine și discuția inevitabilă despre filme.

Înainte să vorbesc cu ea pe subiect, mă așteptam să invoce niște comedii romantice pe care noi bărbații le „iubim” atât de mult, precum The Notebook sau Titanic. Dar Hype m-a surprins total când mi-a spus că filmele ei preferate sunt Inglorious Bastards și Interstellar. Așa că am discutat despre filmele lui Taratino și Nolan și eu, în calitate de cinefil, cred că mi-am găsit un partener permanent cu care să discut despre filme în viitor.