Video – La o vorbă și un film cu Costel Bojog

Astăzi, La o vorbă și un film, avem o notă binemeritată de umor. Și cine altcineva să îndeplinească acest rol dacă nu o legendă din lumea stand-up comedy, Costel Bojog.

Costel este din Bacău și contrar job-ului său actual, a început cu trei ani de Automatică și Calculatoare la Universitatea Politehnică din București. Abia după ce s-a apucat să performeze pe scenă și să facă nenumărați oameni să râdă, a devenit și absolvent a Universității Naționale de Artă Teatrală și Cinematografică.

Drumul său nu a fost unul singuratic, fiindcă inițial, alături de el mai avea 3 prieteni. Pe faimoșii Bobo, Vio și Teo, cu care au deschis vechiul Cafe Deko, unde își țineau spectacolele. Bobo a migrat spre televiziune unde și-a găsit succesul, iar în timp, au rămas doar Teo, Vio și Costel care au format Club 99. Am fost de curând acolo la un spectacol de improvizație și vă pot spune doar atât: mergeți! Fiecare show este diferit, publicul face parte din spectacol și este foarte amuzant și relaxant să evadezi după o zi grea de muncă.

Costel nu face doar stand-up, fiindcă a apărut și în piese de teatru sau în filme precum „Amintiri din epoca de aur”, „4 luni, 3 săptămâni și 2 zile„, sau „Websitestory”.

Când l-am întrebat pe Costel care este esența unui stand-up bun, mi-a zis pur și simplu: „storytelling-ul”. Nu cred că putea să sumarizeze mai bine decât atât. Ca să vedeți despre ce am vorbit, vă invit să vizionați interviul de mai jos. Este doar prima parte a interviului, iar cea de-a doua va apărea peste 3 săptămâni. Interviul integral este urcat exclusiv pentru membri pe pagina noastră de Youtube. Spor la vizionat!

https://youtu.be/ZMdrz06olrA

https://youtu.be/ZMdrz06olrA