VIDEO – Honda Jazz Crosstar – Micro SUV de oraș – Cavaleria.ro

Bine te-am regăsit la un nou review într-o friguroasă zi de vineri, de data aceasta cu ceva mai puțin spectaculos însă mai practic pentru noi, muritorii de rând. Aceasta este Honda Jazz Crosstar un fel de crossover doar în teorie pentru orașele cu borduri mai înalte și gropi puțin mai adânci. Singurele diferențe față de un Honda Jazz obișnuit sunt garda la sol cu 3 centimetri mai mare, protecțiile de spoiler și de la roți precum și barele de pe mașină de care poți prinde o mulțime de bagaje care nu îți încap în portbagaj.

Jantele sunt de 16 inci cu un design drăguț, grila puțin diferită față de modelul testat de noi în trecut și desigur conturul albastru de pe emblemă care dezvăluie faptul că este un model hibrid. Singura motorizare disponibilă este 1.5 benzină cu un generator electric, care împreună reușesc să demonstreze un consum de aproximativ cinci litri la suta de kilometri.

Prețul? 26.000 de euro cu tot cu TVA, fără să iei în calcul tichetul rabla. Nu este cea mai ieftină mașină însă interiorul compensează prin spațiu destul de mult, atât în față dar și pentru pasageri.