VIDEO – Honda E după 1200 KM și 21 de zile

A trecut aproape o lună de când am luat Honda E pentru un review de lungă durată. Este mașina electrică cu care am trăit cel mai mult până acum și am făcut 50-60 km în fiecare zi, și da, am supraviețuit să spun povestea. Am și găsit-o lovită în parcare pentru că deh, oraș mare, aglomerat cu oameni grăbiți și neatenți.

Îmi plac foarte mult oglinzile electronice,acele camere mici de pe exterior. Sunt perfect vizibile în orice condiții, rămân mai tot timpul curate chiar dacă ți se aburesc și geamurile pentru că îți e teamă că o să rămâi fără baterie la mașină. Am trecut și prin senzația aceasta dar m-am acomodat repede cu încărcatul în fiecare seară, acasă la curte. O să fie puțin mai complicat la bloc, dar poți face un drum la supermarket odată la 3-4 zile, pe care oricum îl faci, sau poate vorbești la tine la companie să instaleze mai multe prize electrice. Nu a spus nimeni că va fi simplu la început, în perioada de adopție a mașinilor electrice, însă sunt sigur că aceste mici neajunsuri vor ajunge în scurtă vreme niște amintiri pe care le povestești prietenilor sau copiilor.

”Când mi-am luat eu prima mașină electrică așteptam o oră să se încarce, iar tu te plăngi că durează 5 minute și și nu e instant? Instant aveam doar cafea, erai prea tânăr să știi ce e aia!”

Hai mai bine pe YouTube unde îți povestesc mai pe larg cum se comportă și la condus de oraș și chiar în afara lui.