Video | Dez-gustătorii – Provocarea dulce, dulce, dulce

Hai că am făcut-o și pe asta! Am reușit să-l prindem pe George la o ediție Dez-gustătorii. După ce am consultat unele surse foarte bine informate despre ce-i place și ce nu îi place lui George să vadă în farfurie, am ajuns la concluzia că cel mai sensibil subiect pentru el îl reprezintă dulciurile. Zis și făcut. Ar fi fost mare păcat să căutăm cele mai nereușite sortimente de prăjituri despre care știm că-i plac și astfel să-i stricăm fantezia legată de ele, nu? Ei bine, tocmai asta am făcut …și ne-am distrat copios.

Am cumpărat amandine, savarine și eclere, le-am gustat pe toate și le-am ales pe cele mai lipsite de gust. Plus cele care au arătat cât mai dubios. Frișcă fără gust, prea mult sirop, glazură tare ca piatra “din ciocolată” și zahăr cât să simți că faci diabet pe loc. Cam acestea au fost câteva dintre condițiile după care am ales cele mai “potrivite” prăjituri.

Așadar, G-ul de pe cutia cu prăjituri a venit de la gustare, nu gadget. Vă invit să vedeți cum a fost.  Luați și dez-gustați cu privirea!

detalii_cutie_g_ultra_dez_gustatorii_george_buhnici