VIDEO – Fitbit Charge 3 [UNBOXING & REVIEW]

Da, da, ai citit bine, acesta este un unboxing și un review! Pe Cavaleria.ro! M-am întors și vă voi ține la curent cu cele mai noi gadget-uri, aici, pe site-ul vostru preferat! Sper că este acolo în top, cu notificările active! Mai ai timp să turtești clopoțelul acela de notificări ca să știi când pornim mega-giveaway-ul!

Dacă ne urmărești de ceva vreme știi că am fost un utilizator intens de Fitbit Charge 2, iar când a apărut versiunea a treia nu mi-am putut stăpâni entuziasmul și mi-am spus că trebuie să pun mâna pe el. Înaintea lui George :)

Și da, sunt diferențe destul de mari între cele două modele, atât de mari încât deja proabil ți-ai dat seama de concluzia acestui articol. Urmărește-l până la capăt, s-ar putea să ai parte de o surpriză.

Pe scurt, Fitbit Charge 3 se află în liga aceea de preț, care este din ce în ce mai tentantă pentru oricine își dorește un gadget de fitness dar cu ceva în plus. Mă bucur să văd că în 2018, cam orice wearable care se respectă poate fi folosit și la înnot, adică pe limbajul nostru al oamenilor care stau doar la birou, poți face duș cu el și poți spăla și vasele fără să îl schimbi într-o săptămână pentru că a intrat apă în el. Rezistă la 50 de metri adâncime și nu ar trebui să îți faci probleme decât în apă sărată.

Bateria ține de două ori mai mult deși este puțin mai ușor ca Charge 2, și conectivitatea Bluetooth a fost îmbunătățită. Stă mai bine conectat cu telefonul chiar la o distanță mai mare. Plusul major pe care îl aduce a treia versiune sunt notificările din orice aplicație vrei tu. Charge 2 primea doar mesaje și apeluri, Charge 3 îți poate afișa și like-urile de pe Facebook. Nu te sfătuiesc să le activezi, s-ar putea să devii dependent de notorietatea obținută de la ultimul album de poze din vacanță.

Ecranul are acum și touch și poți naviga mult mai ușor prin meniul deja mai complex. Îți poate afișa informații despre vreme, oră, altitudine, și cam orice senzor ai pe smartphone, și desigur îți aduce aminte că trebuie să faci cel puțin 250 de pași la fiecare oră. Asta pentru cei care sunt lipiți de scaun la birou, eu nu rezist mai mult de 20 de minute așezat. Așa mi-am format obiceiul și așa este cel mai sănătos. Nu, pauzele nu sunt lungi și dese ci scurte și fructuoase, chiar mă ajută să mă concentrez mai bine. Apropo de asta, am deja 15 minute de când scriu la acest articol. Mă opresc aici ca să vă las să urmăriți review-ul video și mă duc să fac 250 de pași.