[VIDEO] Film: Agenţi aproape secreţi – Central Intelligence (2016)

Ce spui de un tip gras și tocilar care după terminarea liceului devine un musculos de doi metri, agent CIA, pasionat de unicorni, iar cel mai cool și popular tip din liceu devine un contabil plictisitor? Și dacă îți mai spun că tipul tocilar este Dwayne Johnson, iar Kevin Hart cel popular, clar mă dau de gol că este vorba despre o comedie. Și ce comedie…

Sub pretextul întâlnirii de 20 de ani de la terminarea liceului, își schimbă numele din Robbie Weirdicht în Bob Stone și îl invită pe Calvin Joyner, idolul său, la o seară în oraș. Acesta este doar un pretext pentru a-l băga în acțiune pe plictisitorul și monotonul Joyner. Dar gata. N-am de gând să dezvălui tot. Îți spun doar că este o comedie de acțiune, amuzantă de la început până la sfârșit, plină de surprize și glume pe care le vei ține minte și poate chiar le vei face.

Ideea filmului seamănă mult cu Jump Street 21, 22, 23.. dar chiar și așa, filmul este delicios și nu scapă nici o replică fără o glumă. Filmul are mari șanse să devină comedia anului, așadar nu ezita să-l vezi. Cu siguranță te vei distra pe cinste.