Video | DezGustătorii — provocarea chipsurilor

dezgustătorii

Dezgustătorii s-au întors, cu pilotul nostru de elită Marian Andrei pe post de invitat. Printre manșe de recunoaștere, răsuciri și review-uri la mașini, Marian și-a făcut puțin timp să treacă și pe la masa dez-gustatului. Ca de obicei, m-am informat bine în legătură cu plăcerile, dar mai ales cu neplăcerile invitatului. Am fost atenționat de surse bine informate că Marian nu stă prea bine cu stomacul. Deci a trebuit să dau dovadă de precauție, pentru că treaba asta cu dez-gustatul este amuzantă, până i se face cuiva rău. Râdem, glumim, dez-gustăm, dar nu vomităm în platou, că aparatele costă bani. Soluția de compromis a fost să procur câteva dintre gustările preferate ale lui Marian, apoi să i le sabotez un pic. Așa, nici la spital nu ajungem, dar ne și hlizim oleacă.

Rețeaua mea de spionaj intern mi-a raportat, de asemenea, că lui Marian îi plac chipsurile, în special alea cu arome contra naturii. Adică sintetice. Am făcut o selecție cu mărcile cele mai populare de chipsuri, la care am adăugat unele de-a dreptul dușmănoase cu papilele gustative. Unii hipsteri ceva mai hardcore ar putea susține că alea-s produse destinate consumatorilor cu rafinament, însă eu le-am găsit pur și simplu grețoase.

Oricâte giumbușlucuri aș fi făcut eu cu acele chipsuri și oricâte lucruri aș fi pus pe ele, n-ar fi fost suficient. Așa că am plusat cu două sosuri, ca să alunece mai bine pe gât chipsurile sau să fie mai grețoase. Am dat iama în dulapul cu mirodenii, sosuri și alte ingrediente dubioase, le-am pus laolaltă și am adăugat oțet din plin. Rezultatul poate fi admirat în culori vii și rezoluție 4K, în clipul video anexat.