VIDEO – Interviu Cosmin Contra – SALVATORUL NAȚIONALEI?

Despre Cosmin Contra poți afla foarte repede de pe internet care a fost parcursul carierei sale până în ziua de astăzi. Însă asta cred că știm cu toții. Îmi aduc aminte și acum de echipa de aur. A făcut parte din ea. De aceea, astăzi este antrenorul echipei naționale de fotbal a României. Un loc câștigat și bine meritat. Ce trebuie să știi despre Cosmin este că are o perspectivă diferită, a se citi realistă, asupra acestui sport pe care îl iubim cu toții.

Este un om sincer care preferă să demonstreze că poate schimba ceva în lumea fotbalului, mai ales în România, unde nu este văzut cu ochi prea buni. De aceea, poate, această gândire i-a oferit titlul neasumat de ”Salvatorul Naționalei” și pe bună dreptate. A luat în primire o echipă în care nu mai credea nimeni, nici măcar jucătorii, și încet dar sigur a adus-o acolo unde ne dorim cu toții să fie.

Cum este văzut fotbalul în România, mai facem sau nu performanță în acest sport sau cum ar trebui să arate o echipă națională de fotbal, ne spune chiar el în interviul de mai jos.

Un interviu susținut de Mercedes România.