Cum ne pregătim pentru iarnă?

Prețurile la facturile de la gaze sunt din ce în ce mai mari, frigul se apropie din ce în ce mai tare, apartamentele și casele necesită să fie încălzite, pentru ca traiul să fie unul cât mai decent, iar oamenii sunt din ce în ce mai speriați de prețul pe care vor trebui să-l plătească… sau poate au ei altă variantă de a se încălzi, precum caloriferele electrice pe ulei.

Indiferent de cum ar fi situația, aud foarte multe persoane din jurul meu care se tem de facturile la gaze care vor veni la iarnă.

Așadar, am decis să merg chiar eu pe stradă să întreb oamenii cum se vor încălzi ei la iarnă și cum s-au pregătit pentru acest anotimp, dacă au economisit bani sau nu. 

Am auzit și de o variantă cu un ghiveci din teracotă și cu mici lumânărele puse înăuntrul său, care ar încălzi o încăpere, sunt curios dacă a încercat careva dintre voi, spuneți-mi mai jos în comentarii dacă funcționează.

Situația nu este una tocmai roz, majoritatea românilor nu sunt pregătiți pentru anotimpul rece și nici nu au făcut economii, pentru a fi capabili să-și plătească facturile.

Am câteva sfaturi pentru tine, care sunt foarte bune de luat în seamă dacă vrei să plătești cât mai mult pentru factura la gaze.

  1. Îmbracă-te corespunzător
  2. Aerisește imobilul în mod corect.
  3. Redu pierderile de căldură.
  4. respectă mentenanța sistemului de încălzire.

Vă las mai jos un link cu videoclipul integral.