Video – Cele mai așteptate jocuri pe mobil de anul acesta

Într-o lume în care jocurile video de console și PC au devenit oarecum clasice, ruda lor recent regăsită de pe smartphone încearcă să își facă loc în familie. M-am gândit să arunc o privire rapidă în lumea vastă a internetului și să văd ce pot găsi în materie de jocuri video de pe telefon. Așa că haideți să stăm puțin de vorbă despre cele cinci jocuri de mobile pe care le-am ales, ca să îmi spuneți ce părere aveți și voi.

Să începem BIG. În stil epic, adică. Fiindcă avem The Elder Scrolls: Blades. Alt joc de la Bethesda care va face furori. Cu privire la natura acestora, nu mă pronunț încă. Din ce am văzut, grafica arată foarte bine, stilul de gameplay pare distractiv, iar faptul că are PvP și un oraș principal în care te duci la o tavernă să servești o halbă de mied cu tovarășii, nu sună rău deloc. Acum nu mai au prestanța pe care o avea odată, dar jocul fiind pe mobile, se adresează unei altei categorii de vârstă. Următorul pe lista noastră este Project Cars GO. Nu se știe aproape nimic despre acest joc, dar când am auzit că urmează a fi lansat în 2019, nu am putut să nu îl includ în listă. Prestanța pe care o are pe PC și console este cunoscută de către toți pasionații simulatoarelor cu mașini de curse.

Levelhead este la rând și pot spune că în primul rând arată genial. Aici, inovația nu provine din faptul că sari de la stânga la dreapta și termini un nivel. Ci fiindcă iei matale rigla și compasul și începi să îți creezi propriile nivele. Ba chiar ți se pot alătura alți trei camarazi. Ce e și mai frumos decât atât, avem cross-platform. Adică apare pe foarte multe dispozitive precum Android, Nintendo Switch, PC și iOS. Pe locul patru și cinci am ales PAYDAY: Crime War, respectiv Stardew Valley. Ultimul deja este apărut pe PC și dispozitivele Apple, dar sunt sigur că alături de mine este așteptat pe Android de foarte multă lume. 

Vă aștept în clipul de mai sus și în secțiunea de comentarii! Numai bine.