[VIDEO] – Cinci chestii cool – Seiful la purtător, creionul 3D și dispozitivul care anunță tot

Avem o nouă colecţie de năzdrăvănii, cinci la număr, care de data asta sunt și prietenoase cu natura umană. Începem cu Super Mario și ale lui ciuperci magice care vin în lumea reală să-ţi dea halucinaţii 3D. Seiful la purtător care arată, la prima vedere, cu un sac banal dar în care nici o mână de hoţ n-a apucat să intre. Și nu cred ca va intra prea curând. Și creionul 3D, o jucărie genială, care transformă PET-urile în ce vrei tu.

Însă, de departe cel mai interesant este GeniCan, un dispozitiv care poate fi pus pe coșul de gunoi și astfel te va ajuta să îți faci lista de cumpărături în funcție de produsele pe care le arunci. Mai exact, înainte să arunci sticla de vin în coș o scanezi iar GeniCan o va trece pe lista de cumpărături care va fi trimisă apoi pe telefon. Cool, nu? Gata cu listuțele scrise de mână aruncate prin buzunar sau cu notițele din telefon.

Cam atât pentru ediția aceasta. Aveți mai jos link-urile catre toate aceste invenții. Și nu uita! În cazul în care știi ceva ce mie mi-a scăpat, dă-mi de veste printr-un comentariu. Cele bune!

Noul Super Mario Odyssey

GeniCan 

Rucsacul pentru manglitori

Dispozitivul care anunță tot

Creionul 3D