[Video] Cheia marilor succese în sala de fitness

De fiecare dată când începeam să merg la sală îmi doream să văd rezultatele imediat. Și cum mușchii nu se puneau pe un slăbănog ca mine după primele două săptămâni, îmi pierdeam foarte repede motivația. De fapt asta se aplică la orice în viață, puține rezultate vizibile se pot realiza într-o perioadă scurtă de timp.

Odată ce am început să îmi schimb perspectiva asupra rezultatelor realizabile în sala de fitness, am început să îmi setez obiective pe perioade lungi și medii, niciodată scurte. Inițial am zis că vreau să văd ce rezultate voi avea după un an de mers constant la sală. Nu mi-am impus nimic, doar să merg de patru sau chiar șase ori pe săptămână la antrenament. Apoi am vrut să slăbesc câteva kilograme, fără termen limită. Și am reușit! Apoi am vrut să pun masă musculară. Și am pus! Pe parcurs obiectivele s-au tot variat, pe fiecare reușind să-l ating mai mult sau mai puțin, mai greu sau mai ușor.

Astfel pentru mine mersul la sală a devenit un joc. Un joc cu trupul meu. Un joc care nu avea cum să îmi facă rău. Și vi-l recomand și vouă. Încercați să mergi în sala de fitness mai relaxați, cu obiective de începător dacă sunteți la început, sau cu obiective variate dacă vreți să rămâneți continuu motivați. Nimeni nu construiește o casă peste noapte.

De aceeași părere este și Diana Oprea cu care am discutat despre obiectivele realizabile în sala de fitness.

Mulțumim pentru găzduire: Pescariu Sports&Spa