Video – Cele mai tari anunțuri de la E3

Săptămâna trecută în Los Angeles a avut loc una dintre cele mai urmărite conferințe de gaming din lume. Se numește E3 și toate companiile mari din industrie vin să își prezinte prospăturile. Bine, în afară de Sony, care a boicotat E3 anul ăsta. Așa că am rămas cu Microsoft, Bethesda, Ubisoft, EA, Nintendo etc.

Microsoft a anunțat noul lor Xbox next-gen care urmează să fie lansat de sărbători în 2020. Nu ni s-a arătat consola, dar momentan știm că se cheamă Project Scarlett și e capabilă de 120 de frame-uri pe secundă, viteze de loading ultra rapide și capetele vorbitoare din clip au spus că e de 4x mai rapid decât Xbox One X. Bineînțeles, nici preț nu avem.

Tot la prezentarea lor, am văzut un trailer nou din Cyberpunk 2077 în care am aflat data lansării: 16 aprilie 2020. Acum dacă va fi amânat… probabil. Dar nu asta e important, ci faptul că John Wick a venit pe scenă. Deci îl avem pe Keanu Reeves în joc, ca personaj.

Google Stadia, platforma de streaming de la compania ieșită din cartea 1984 se lansează anul acesta în noiembrie și abonamentul de bază va costa 10 dolari pe lună. Pachetul standard care vine cu un controller, Chromecast Ultra și 3 luni de abonament la Stadia Pro, precum și un Buddy Pass care te lasă să îi oferi unui prieten aceeași experiență. Ca să poți juca în 4K HDR la 60 de fps-uri, va trebui să ai o conexiune la net de 35 de mega pe secundă. Nu e problemă la noi în România. Ce totuși e o problemă în România, e că nu va fi lansat deocamdată aici.

Acestea sunt parte dintre anunțurile anunțate la E3 din 2019, dar eu sunt interesat de ce credeți voi. Ce v-a plăcut și ce nu v-a plăcut?