Video – Cele mai așteptate jocuri din 2020

La mulți ani tuturor și fie ca 2020 să vă aducă plăci grafice, procesoare, rami, monitoare, console vechi sau noi și tot ce vă doriți voi! Eu sunt Codrin și acestea sunt cele mai așteptate jocuri de anul acesta.

6. DYING LIGHT 2

Imagini pentru dying light 2

Dat fiind faptul că primul Dying Light s-a bucurat de un succes răsunător atât printre critici și gameri și s-a vândut în peste 17 milioane de copii, nu e o surpriză că îl aștept pe acesta. 

5. Cyberpunk 2077

Imagini pentru cyberpunk 2077

Jocul este produs de către CD Projekt Red, compania poloneză din spatele seriei The Witcher. Nu mai trebuie să intru în detalii și să vă vorbesc despre cât de bine se pricep oamenii la făcut experiențe formidabile. 

4. Ghost of Tsushima

Imagini pentru ghost of tsushima

Ghost of Tsushima se află în producție încă din 2015 și nu se mai lasă apărut odată. Este făcut de Suckerpunch, dezvoltatorii seriei excelente Infamous și oamenii știu să facă jocuri mai mult decât bune. 

3. DOOM ETERNAL

Imagini pentru doom eternal

Doom vine la rând fiindcă: Doom. Acțiune la intensitate maximă și nimic nu se apropie de el. Poate Wolfenstein, dar sunt rude, așa că afirmația mea rămâne valabilă. Din ce am văzut până acum în trailerele cu gameplay, Doom 2020 va face ravagii.

2. WARCRAFT III REFORGED

Imagini pentru warcraft 3 reforged

Chiar abia aștept acest titlu fiindcă prima dată când am jucat W3 în Campaign Mode și îl controlam pe Rexxar, am știut din primele secunde că jucam ceva deosebit. 

1. THE LAST OF US PART II

Imagini pentru TLOU II

Acum pentru primul loc din lista mea: The Last of Us partea a doua. Ca în cazul altor milioane de oameni, primul joc a avut un impact enorm asupra mea. Nu cred că am avut parte de un storytelling la un asemenea nivel intangibil până atunci. Nu e de mirare că mizez totul pe acest joc în 2020.