[Video] Ceas Timex Weekender

Vara purtăm mai multe accesorii, se știe doar. De la toate formele până la toate culorile. Pentru că vara înseamnă veselie dar și curajul de a-ți arăta personalitatea prin stilul vestimentar. Și cum voi, bărbații, puneți accent mai mult pe ceas, ca accesoriu, decât pe bijuterii sau ochelari de soare, vă invit să descoperiți un ceas deloc scump și foarte confortabil.

Faceți cunoștință cu Timex. Pentru cei care nu știu, Timex este cel mai renumit brand de ceasuri din America. Este creativ și accesibil, colecția sa cuprinzând modele atât sport, cât și elegante. După succesul avut cu linia Ironman, Timex a introdus lumina de noapte Indiglo, la o simplă apăsare pe butonul de reglare. Timex a produs în parteneriat cu Disney o linie numită Disney Classics Collection, ceasurile fiind și acum purtate de către copii, iar colecția Timex Expedition este una reușită pentru bărbați fiind concepută pentru sport accidentat în aer liber.

Timex Weekender face parte din colecția cu același nume și este un ceas casual, unisex, cu un mecanism quartz, rezistent la 3 atm, carcasa este din alamă, iar brățara din textil.

Ceasul oferă un raport excelent preț-calitate. Este ușor de purtat și foarte versatil. De ce?

Vă invit să descoperiți în clipul de mai jos.

timex-weekender timex-weekender2

Mulțumim Mode360 pentru soluția de filmare 360°.